"Я не упаду": Михайло Панчишин (Ptashkin) презентував новий мотивуючий сингл

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Гурт Ptashkin - фото
Гурт Ptashkin. Фото: пресслужба

У трек закладені особисті переживання одного з учасників гурту

Гурт Ptashkin, фронтменом якого є Михайло Панчишин - ветеран війни і переможець двох найбільших пісенних конкурсів України, закликають українців бути сильними. Саме про це новий трек під гучною назвою "Я не упаду".

Їхній хіт “Невідомий герой” став одним з гімнів українських захисників. Цього разу колектив вірить, що їх новий сингл може мотивувати і надихнути всіх, хто зараз кожного дня шукає в собі внутрішні сили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Зараз ми з хлопцями знайшли ідеальне місце, щоб творити, облаштували нову студію звукозапису. Я дуже щасливий, що ми почали роботу над новими треками, які відрізнятимуться від попереднього альбому військових пісень,
— розповідає Михайло Панчишин .

Зі слів музикантів, новий сингл розповідає про особисті переживання одного з учасників гурту, а робота над ним почалась ще пів року тому.

Альбомом про війну ми підсумували все, що пережили тоді і все, що могли сказати з власного досвіду. Зараз ми хочемо звернути увагу на інші, але також важливі теми,
- додає Панчишин.

Варто зазначити, що за останній рік, окрім запису нових пісень, колектив відіграв десятки благодійних концертів в підтримку постраждалих від війни людей. Як стверджують музиканти, саме під час цих виступів вони зрозуміли, що своєю музикою можуть надихати співгромадян у цей важкий для країни час.

Сингл “Я не упаду” від гурту Ptashkin вже доступний на всіх музичних платформах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше новим синглом також поділилися учасники Нацвідбору на Євробачення 2024 — український гурт KARYOTYPE. Трек “Локомотиви” став останнім синглом з їхнього майбутнього альбому “Мене це більше не стримує”, вихід якого запланований на цей рік.