Кондратюк розсекретив, яку суму отримує з військової зарплати Козловського

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На тлі великого скандалу між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком, продюсер відповів, чому забирає військову зарплату свого експопіпічного. Виявилося, співак тривалий час не виплачував борги, а загальна сума, яку він заплатив, становить лише 2% від усієї суми. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Днями Віталій Козловський заявив, що Ігор Кондратюк забирає частину його військової зарплати . За його словами, половина цієї суми йде на погашення виконавчих проваджень, а друга половина - блокується і списується виконавчою службою. На тлі таких заяв більшість людей стала на бік артиста і засудили продюсера за те, що він забирає зарплату військового.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак Ігор Кондратюк запевняє, що в цьому скандалі все не зовсім так, як про це розповідає Козловський. У своїй публікації на Facebook продюсер розсекретив точні суми, які нині отримує від артиста. За його словами, це лише 1/5 частина військової зарплати Віталія, причому сам він не може вплинути на роботу виконавчої служби, адже саме вона відповідає за розподіл цих фінансів.

Тут один заслужений співак, орденоносець, на ім'я Віталій Козловський (далі - ВК) розносить "новину" про те, що я під час війни забираю "левову частку" його, військовослужбовця, зарплати. Він, як завжди - обманює. Хоча про такого завзятого рецидивіста-обманщика доцільніше вжити слово "бреше". Отже, з моменту взяття ВК на облік в одну з частин Нацгвардії на мою користь згідно з виконавчим провадженням стягується 1/5 частина його зарплати. Стягнення робиться згідно із законом. Їх же потрібно виконувати, чи не так? У серпні я отримав 4608,26 гривень, у вересні - 4586,70 гривень. Повторюю, це - 20% від нинішньої зарплати ВК,

- підкреслив Ігор Кондратюк.

Водночас продюсер заявив, що тривалий час Віталій Козловський і зовсім не виплачував борг. Виявилося, що з 2019 року до 2020 Кондратюк не отримував жодних виплат від свого експодопічного. Шоумен не приховує ці суми, бо запевняє, що йому нема чого боятися, адже така інформація є у відкритих джерелах. А, замість того щоб спекулювати на їхньому тривалому скандалі, Ігор Кондратюк закликав Віталія Козловського виплатити свій борг, адже поки що артист це зробив лише на 2%.

Що стосується загальної ситуації боргів ВК за всіма судовими процесами. За 2019 рік ВК сплатив 0,00 грн; 2020 рік - 0,00 грн; 2021 рік - 28627,11 грн; 2022 рік - 4981,22 грн; і 2023 рік - 9,96 грн. Поки що загалом аж 42 803,29 грн. Десь 2% від суми, яку він, нерозумний рецидивіст-порушник авторського права, заборгував. Інформація про суди відкрита, і є в Реєстрі судових рішень, і в реєстрі боржників,

- каже продюсер.

Кондратюк розсекретив, яку суму отримує з військової зарплати Козловського - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, віднедавна Віталій Козловський  став артилеристом . Артист показав, які завдання виконує на фронті і як відбулася його посвята в нове звання.