Як виглядав один із найкращих гравців КВК і антимайданівець Сергій Сивохо незадовго до своєї смерті (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Рано вранці 17 жовтня стало відомо про смерть українського актора Сергія Сивохо. Відомо, що шоумен боровся з рідкісним обструктивним захворюванням легень, яке посідає третє місце серед провідних причин смерті у світі. Як напередодні смерті виглядав Сергій Сивоха та чим артист займався останні роки свого життя - розповідаємо на HOCHU.ua!

Більшість українців пам'ятають Сергія Сивохо як одного з найкращих гравців КВК, тренера "Ліги сміху" та учасника багатьох телевізійних проєктів. Однак водночас він вирізнявся скандальними висловлюваннями про війну на Донбасі, яку називав "внутрішнім конфліктом". Крім того, Сивохо був учасником Антимайдану під час Революції Гідності у 2014 році. У зв'язку з цим його політичні погляди серйозно зіпсували репутацію артиста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Який вигляд мав один із найкращих гравців КВК і антимайданівець Сергій Сивохо незадовго до своєї смерті (ФОТО) - фото №1
Фото: rbc.ua

Із самого дитинства у Сергія були проблеми зі здоров'ям. У віці 6 років йому діагностували бронхіт з астматичним компонентом. Справлятися з хворобою йому довелося завдяки гормональним препаратам, які спровокували різкий набір ваги.

У 2017 році в шоумена розвинулася гостра форма виразки шлунка, через що він втратив близько 3-х літрів крові. На тлі цього Сергій Сивохо спробував поліпшити свій спосіб життя і схуднути. Тоді актор скинув аж 50 кілограмів зайвої ваги, однак проблеми на цьому не закінчилися. У чоловіка накопичилася рідина в легенях, а щоб врятувати життя, його довелося вводити в штучну кому.

Який вигляд мав один із найкращих гравців КВК і антимайданівець Сергій Сивохо незадовго до своєї смерті (ФОТО) - фото №2
Фото: facebook.com/sivokho

Після Революції Домтоїнства Сивохо намагався піти у "велику політику", проте його погляди були вкрай суперечливими й не сприймалися публікою позитивно. Артист ставав на бік Партії Регіонів і був учасником Антимайдану. А з жовтня 2019 року по березень 2020 року Сергій Сивохо працював на посаді радника секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу. Але, його політична діяльність призвела до фіаско, адже "платформа примирення" з прокремлівськими сепаратистами вкрай негативно була сприйнята українцями, втім, як і його відмова визнавати російську агресію.

Який вигляд мав один із найкращих гравців КВК і антимайданівець Сергій Сивохо незадовго до своєї смерті (ФОТО) - фото №3
Фото: facebook.com/sivokho

А ось після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Сергій Сивохо остаточно зник з екранів. І хоча в публічному просторі артист більше не висловлював проросійських поглядів, у своїх соцмережах він лише зрідка ділився архівними фото та вітав підписників із релігійними святами. Свій останній знімок Сергій Сивохо опублікував 24 серпня, у День Незалежності України. На кадрі артист позував у синьо-жовтій тенісці, ймовірно, перебуваючи в Німеччині, де й доживав свої останні дні.

Який вигляд мав один із найкращих гравців КВК і антимайданівець Сергій Сивохо незадовго до своєї смерті (ФОТО) - фото №4
Фото: facebook.com/sivokho
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також вчора, 16 жовтня, стало відомо, що  померла Степанида Цвіт  — відома бабуся-хіпстер. Життя зірки обірвалося через важку хворобу.