Фігурант справи про п'яні вечірки в Києві закотив лакшері-весілля із зірковим ведучим (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Один з молодиків з Івано-Франківська, які взимку цього року влаштовували вечірки, де споювали та накачували наркотиками дівчат, а потім глузували з них, неочікувано одружився. І поки суспільство обурювалося розкішному весіллю  ексчиновників Ростислава Ільніцького та Роксолани Москви, в іншому люксовому закладі проходила не менш помпезна вечірка.

Нагадаємо,що в лютому 2023 року стало відомо про вечірки блогерів з Івано-Франківська у столичній квартирі. Під час них "стрімери" знімали дівчат оголеними та, ймовірно, вчиняли сексуальне насильство. У ході розслідування організатору продовжили безальтернативне тримання під вартою, а от двох інших фігурантів випустили під заставу у 402 600 гривень. Одним із них був Олег Захаров, який власне і зіграв своє весілля на Львівщині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фігурант справи про п'яні вечірки в Києві закотив лакшері-весілля із зірковим ведучим Юрієм Ткачем - фото №1
Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov
Фігурант справи про п'яні вечірки в Києві закотив лакшері-весілля із зірковим ведучим Юрієм Ткачем - фото №2
Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov

Інформацією про розкішне гуляння поділився журналіст Андрій Лохматов на своїй сторінці у Facebook . За його словами, для святкування Захаров обрав один з найдорожчих курортних готелів країни. А от ведучим заходу став комедійний актор Юрій Ткач. Журналіст зазначив, що погоджуючись на такий корпоратив артист ніби підтримав хлопців, яких звинувачували у насиллі над дівчатами. Проте сам Ткач поки не коментує свою участь у заході.

Ведучим на цьому святі життя був відомий телеактор і комік Юрій Ткач, який щиро обіймався з п’яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому — все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію,

— підкреслив Андрій Лохматов.

Фігурант справи про п'яні вечірки в Києві закотив лакшері-весілля із зірковим ведучим Юрієм Ткачем - фото №3
Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov
Фігурант справи про п'яні вечірки в Києві закотив лакшері-весілля із зірковим ведучим Юрієм Ткачем - фото №4
Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше після розкішного весілля у Львові, експрокурору Ільницькому намагалися вручити повістку . Однак сам він, судячи з усього, не спішить мати справу з військкоматом.