Після розкішного весілля у Львові, експрокурору Ільницькому намагалися вручити повістку

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після того як колишній прокурор Ростислав Ільницький відгуляв помпезне весілля з тисячами гостей, його персона зацікавила військкомат. Стало відомо, що нещодавно йому намагалися вручити повістку. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Як повідомляє "Еспресо. Захід" посилаючись на власні джерела, повістку експрокурора оформлювали в Личаківсько-Залізничному Об'єднаному Районному Територіальному Центрі комплектування та соціальної підтримки. Вручити її планували у Львові, де й відбувалося його скандальне весілля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак зазначається, що представники ТЦК не змогли знайти чоловіка за жодною з адрес. Тому вони залишили повістку в поштовій скриньці за адресою проживання Ростислава Ільницького.

Після розкішного весілля у Львові, експрокурору Ільницькому намагалися вручити повістку - фото №1

Нагадаємо, що 7 і 8 жовтня колишній прокурор Ростислав Ільницький і колишня працівниця Державного бюро розслідувань (ДБР) Роксолана Москва відсвяткували весілля в п'ятизірковому комплексі Emily Resort. На святкуванні були присутні кілька тисяч гостей, а розважали публіку такі артисти, як Оля Полякова, Олександр Пономарьов і Дзідзьо, а ведучим заходу був Григорій Решетник. Пишне гуляння обурило суспільство, адже в розпал війни експосадовці організували, як уже встигли позначити в Мережі, "бенкет у чуму".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що на тлі суспільного резонансу артистів, які виступили на весіллі, теж засудили. На відміну від інших, Оля Полякова не стала мовчати та пояснила, чому погодилася там співати .