Наречена з лакшері-весілля у Львові більше не співробітниця ДБР: реакція керівництва на скандал

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кілька днів поспіль - 7 і 8 жовтня, у Львові святкували чи не одне з найрозкішніших весіль за весь період війни. На тлі цього винуватці урочистостей серйозно оскандалилися, а особлива хвиля хейту здійнялася після того, як стало відомо, що наречений і наречена - колишній прокурор Ростислав Ільницький та ексспівробітниця ДБР.

Пресслужба бюро ДБР не змогла залишитися осторонь скандалу. Радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сап'ян підкреслила , що Роксолана Москва (наречена) вже давно не працює в Державному бюро розслідувань. Виявилося, що дівчину звільнили звідти ще кілька років тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сап'ян попросила не пов'язувати помпезне весілля чиновниці з її минулою роботою в правоохоронному органі. Пресслужба звернула увагу на тому, що питання доходів сім'ї Роксолани Москви та Ростислава Ільницького абсолютно ніяк не пов'язане з ДБР.

ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки.
 живемо в шаленому інформаційному потоці, в який затягується дезінформація, ІПСО, перекручені факти. ДБР закликає українців довіряти тільки офіційним джерелам інформації та, якщо новина містить сумнівні факти, обов'язково звертатися до першоджерела,

- сказано в заяві.

Наречена з лакшері-весілля у Львові більше не співробітниця ДБР: реакція керівництва на скандал - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, 7 і 8 жовтня у Львові експрокурор і колишня співробітниця ДБР - Ростислав Ільницький і Роксолана Москва зіграли лакшері-весілля. Для цього молодята обрали п'ятизірковий комплекс Emily Resort. А гостей розважали українські знаменитості, серед яких виявився ведучий Григорій Решетник, співак Олександр Пономарьов, Дзідзьо, а також співачка Оля Полякова. Остання, до речі, єдина артистка, яка не стала ховатися від публіки й прямо відповіла, чому погодилася там виступати .