"Гарний приклад": Андрій Джеджула випадково збив собаку, але не залишив її напризволяще

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

В Мережі палко обговорюють нещодавню новину. Відомий ведучий Андрій Джеджула випадково збив собаку, але перейнявся її долею та показав гарний приклад для українців. Деталі читайте у нашому матеріалі.

Український ведучий та актор Андрій Джеджула на днях був проїздом у Рівному. По дорозі до столиці артист випадково збив вівчарку з нашийником. Ситуація максимально неприємна, однак Джеджула не залишив тварину напризволяще.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Замість того, щоб просто проїхати повз, Андрій Джеджула вирішив вжити дійсних заходів. Ведучий викликав патрульну поліцію, завіз собаку до ветеринара та оплатив її лікування. Про це повідомила  у своєму профілі на Facebook речниця Нацполіції Рівненщини Оксана Юрченко.

"Хороший приклад": Андрій Джеджула випадково збив собаку, але не залишив її напризволяще - фото №1
Фото: Facebook Оксани Юрченко
"Хороший приклад": Андрій Джеджула випадково збив собаку, але не залишив її напризволяще - фото №2
Фото: Facebook Оксани Юрченко
"Хороший приклад": Андрій Джеджула випадково збив собаку, але не залишив її напризволяще - фото №3
Фото: Facebook Оксани Юрченко

Проїздом через Рівне, на Київській, біля "Газовика" збив вівчарку з нашийником. Викликав патрульних, які завезли його до ветеринара. Оплатив огляд та лікування. Надзвичайно порядна та відповідальна людина,

— написала про цю ситуацію Оксана Юрченко.

На щастя, господарі вівчарки знайшлися. А Андрій Джеджула показав багатьом українцям приклад, що потрібно робити у схожих ситуаціях. Користувачі досить позитивно відреагували на вчинок ведучого під публікацією, зауваживши, що це "хороший приклад".

"Хороший приклад": Андрій Джеджула випадково збив собаку, але не залишив її напризволяще - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Віталій Козловський відкрив власний збір . На всяк випадок додамо, що зробив це співак не для того, щоб погасити борг Кондратюку.