Юрій Ткач виправдався за корпоратив у фігуранта справи про зґвалтування: "Визнаю ситуацію ганебною"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український комедійний актор Юрій Ткач влип у серйозний скандал після того, як провів весілля в одіозного блогера. За словами шоумена, він не знав, що наречений є фігурантом скандальної справи про "п'яні вечірки" в Києві, під час яких дівчат накачували наркотичними засобами та знущалися з них. Що тепер думає про це Юрій Ткач - подробиці на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instgaram Юрій Ткач записав коментар про гучне весілля. Актор заявив, що донедавна не знав про кримінальне минуле нареченого Олега Захарова. Інакше нібито не погодився проводити торжество.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За його словами, напередодні корпоративу артистам, найчастіше, доступно мінімум інформації про замовників. А в умовах війни одними з головних умов є ставлення до війни та зв'язок із політикою. Однак після такого скандалу Юрій Ткач планує ретельніше вивчати персони своїх потенційних роботодавців.

На превеликий жаль, про його скандальний бекграунд ні я, ні моє оточення реально не знало. А дізнався про цю гучну справу, тільки з учорашніх публікацій...
Приймаючи комерційні замовлення, ми з дружиною, яка є моїм менеджером, насамперед запитуємо, чи мають відношення люди, в яких я проводитиму весілля, до політики, і яку позицію щодо війни рф в Україні мають. При цьому, прізвища, профайли наречених, чи будь-яка інша персональна інформація - не завжди буває нам відома,

- зазначив ведучий.

Юрій Ткач виправдався за корпоратив у фігуранта справи про зґвалтування: "Визнаю ситуацію ганебною" - фото №1

Юрій Ткач визнав свою помилку і готовий нести за неї відповідальність. А всі виручені кошти він пообіцяв передати на допомогу Збройним силам України. До нинішнього моменту він уже придбав квадрокоптер Мавік і Старлінк, але, запевняє, що абсолютно кожну копійку зі скандального корпоративу він віддасть на благі справи.

Визнаю цю ситуацію ганебною! Усі наслідки приймаю й обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться!
Щодо гонорару за це весілля - вже сьогодні передаю військовим мавік і старлінк, які, зокрема, були придбані за цей гонорар. Усі гроші до копійки за це замовлення підуть і на інші добрі справи, результати яких ви обов'язково побачите,

- пообіцяв Юрій Ткач.

Юрій Ткач виправдався за корпоратив у фігуранта справи про зґвалтування: "Визнаю ситуацію ганебною" - фото №1
Фото: instagram.com/yuriy_tkach
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше після розкішного весілля у Львові, експрокурору Ільницькому  намагалися вручити повістку . Однак сам він, судячи з усього, не спішить мати справу з військкоматом.