Не тільки Юрій Ткач: співачка TAYANNA теж розважала гостей на весіллі одного з організаторів "п'яних вечірок"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Виявилося, не тільки Юрій Ткач розважав гостей на весіллі блогера , якого підозрюють у сексуальному насильстві на "п'яних" вечірках. І хоча сама співачка вирішила про це промовчати, у Мережі викрили, що TAYANNA теж виступала на весіллі Олега Захарова. Що про це відомо розповідаємо на HOCHU.ua!

Про роботу співачки на корпоративі стало відомо з ролика, який у своєму TikTok розмістив сам Захаров. Цікаво, що зовсім недавно через роботу на цьому весіллі його ведучий Юрій Ткач влип у серйозний скандал, за який йому довелося публічно виправдовуватися . Але, судячи з усього, Таянна сподівалася, що про її участь все ж не стане відомо публіці, адже навіть на тлі суспільного резонансу вона не прокоментувала сумнівний корпоратив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@florence_oleh #блогерукраїна #recommendations #wedding ♬ оригінальний звук - Флоренс

Нагадаємо, нещодавно один з івано-франківських блогерів, який влаштовував із друзями вечірки в Києві, де дівчат накачували наркотичними засобами, одружився зі своєю обраницею. Гуляння молодят пройшло в одному з найдорожчих курортних готелів на Львівщині. Перед цим Олег Захаров заплатив заставу в розмірі 402 тисяч гривень, аби вийти на свободу на період слідства у справі, пов'язаній із "п'яними" вечірками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше після розкішного весілля у Львові, експрокурору Ільницькому  намагалися вручити повістку . Однак сам він, судячи з усього, не спішить мати справу з військкоматом.