Мирової не буде! Ігор Кондратюк здивував реакцією на пропозицію Козловського закінчити конфлікт по-хорошому (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк відреагував на прохання свого експідопічного Віталія Козловського закінчити їхній конфлікт мирним шляхом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Свою реакцію Ігор Васильович розповсюдив під постом Козловського у Facebook . Зокрема, шоумен повідомив, що вважає пропозицію Козловського маячнею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, ведучий "Караоке на майдані" зізнався, що подав до суду на артиста через те, що той до останнього не йшов назустріч. Продюсер заявив:

Що за маячню ти пишеш? "Кейс"… Питання твоєї неетичної зухвалої протизаконної поведінки порушника авторських прав же давно урегульовано українськими судами! Бо до судів ти морозився, поводився неадекватно і не хотів сприймати прохань, зауважень, пересторог з нашого боку. Повторюю: питання давно урегульовано судами. Вони винесли свій вердикт щодо тебе і твоїх порушень. Не пости своє, вибач, лайно, не вводь людей в оману.

Мирової не буде! Ігор Кондратюк здивував реакцією на пропозицію Козловського закінчити конфлікт по-хорошому (ФОТО) - фото №1
 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віталій Козловський відкрив власний збір коштів. Артист збирає гроші на придбання квадроцикла для евакуації поранених.