Брітні Спірс відверто розповіла про драму з Тімберлейком, бійки з Фарреллом та інше: про що мемуари зірки

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

24 жовтня Брітні Спірс випустила мемуари, на які очікував весь світ. І хоча найбільше фанатів зірки цікавить її багаторічна історія з опікунством, в автобіографічній книзі вона зачепила і найдавніші аспекти свого життя. Зокрема, це бурхливий роман з Джастіном Тімберлейком, не менш емоційні стосунки з Коліном Фарреллом, нестримні нічні вечірки з Періс Гілтон і багато іншого.

Попікона 90-х уже презентувала всьому світу відверті історії, які завжди залишалися невідомими для широкого кола глядачів. Однак український переклад буде доступний читачам тільки в червні 2024 року. Про що Брітні Спірс розповіла в мемуарах "Жінка в мені" - подробиці дізнавайтеся далі в матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стосунки з Джастіном Тімберлейком

Зовсім недавно стало відомо, що під час їхнього роману Брітні Спірс завагітніла . Однак тоді пара не була готова до створення сім'ї, тому вони прийняли рішення зробити аборт. За словами артистки, вона досі не може впоратися з емоційним болем, який відчувала в той період.

Це (вагітність - прим. ред.) стало для мене сюрпризом, але не було трагедією. Я дуже любила Джастіна. І завжди думала, що колись у нас буде справжня сім'я. Але Джастіна вагітність не потішила. Він сказав, що ми не готові до дитини, і занадто молоді, щоб бути батьками. Якби це було тільки моє рішення, я б так не вчинила. Але Джастін був переконаний, що не хоче бути батьком. Донині аборт - найболючіша річ, яку я коли-небудь переживала у своєму житті.

Брітні Спірс відверто розповіла про драму з Тімберлейком, бійки з Фарреллом та інше: про що мемуари зірки - фото №1
Фото: Getty Images

Роман із Коліном Фарреллом

Стосунки співачки з ірландським актором у 2003 році були вкрай короткими, але особливо емоційними. Роман Брітні Спірс і Коліна Фаррелла тривав лише місяць, а чоловік стверджував, що тоді продовжував зустрічатися з іншими дівчатами.

Бійка - єдине відповідне слово для того, щоб це описати. Ми нападали один на одного, билися так пристрасно, ніби брали участь у вуличній бійці,

- говорить про ці стосунки Брітні.

Брітні Спірс відверто розповіла про драму з Тімберлейком, бійки з Фарреллом та інше: про що мемуари зірки - фото №2
Фото: Getty Images

"Фаза вечірок" з Періс Гілтон

На початку 2000-х Брітні Спірс і спадкоємиця готельної імперії Періс Гілтон раз у раз потрапляли на перші газетні шпальти. Тоді журналісти поширювали інформацію, що знаменитості буквально не вилазять із нічних клубів. Однак сама Брітні стверджує, що все занадто прикрашали, а сама вона більше віддає перевагу пасивному відпочинку вдома, ніж тусовкам у нічних закладах.

Однією з людей, яка була найдобрішою до мене, коли я справді потребувала пестощів, була Періс Гілтон. "Фаза вечірок" ніколи не була такою дикою, як це показувала преса.

Брітні Спірс відверто розповіла про драму з Тімберлейком, бійки з Фарреллом та інше: про що мемуари зірки - фото №3
Фото: Getty Images

Мадонна

Приголомшливо красива, вона випромінювала силу і впевненість. У той час мені були потрібні невеликі поради. Я була збентежена своїм життям. Вона намагалася мене наставляти. Вона сказала, що я маю обов'язково взяти тайм-аут для своєї душі і я спробувала це зробити. Вона уособлювала силу, яку мені потрібно було побачити. Якби я могла повернутися назад, я спробувала б стати сама собі батьком, власним партнером, власним захисником, як це робила Мадонна.

Брітні Спірс відверто розповіла про драму з Тімберлейком, бійки з Фарреллом та інше: про що мемуари зірки - фото №4
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що мемуари Брітні Спірс ще до виходу стали однією з найбільших угод. Скільки на них заробить співачка ми розповідали тут .

Фото: Getty Images