Брітні Спірс відверто розповіла про драму з Тімберлейком, бійки з Фарреллом та інше: про що мемуари зірки

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

24 жовтня Брітні Спірс випустила мемуари, на які очікував весь світ. І хоча найбільше фанатів зірки цікавить її багаторічна історія з опікунством, в автобіографічній книзі вона зачепила і найдавніші аспекти свого життя. Зокрема, це бурхливий роман з Джастіном Тімберлейком, не менш емоційні стосунки з Коліном Фарреллом, нестримні нічні вечірки з Періс Гілтон і багато іншого.

Попікона 90-х уже презентувала всьому світу відверті історії, які завжди залишалися невідомими для широкого кола глядачів. Однак український переклад буде доступний читачам тільки в червні 2024 року. Про що Брітні Спірс розповіла в мемуарах "Жінка в мені" - подробиці дізнавайтеся далі в матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Стосунки з Джастіном Тімберлейком

Зовсім недавно стало відомо, що під час їхнього роману Брітні Спірс завагітніла. Однак тоді пара не була готова до створення сім'ї, тому вони прийняли рішення зробити аборт. За словами артистки, вона досі не може впоратися з емоційним болем, який відчувала в той період.

Це (вагітність - прим. ред.) стало для мене сюрпризом, але не було трагедією. Я дуже любила Джастіна. І завжди думала, що колись у нас буде справжня сім'я. Але Джастіна вагітність не потішила. Він сказав, що ми не готові до дитини, і занадто молоді, щоб бути батьками. Якби це було тільки моє рішення, я б так не вчинила. Але Джастін був переконаний, що не хоче бути батьком. Донині аборт - найболючіша річ, яку я коли-небудь переживала у своєму житті.

Брітні Спірс відверто розповіла про драму з Тімберлейком, бійки з Фарреллом та інше: про що мемуари зірки - фото №1
Фото: Getty Images

Роман із Коліном Фарреллом

Стосунки співачки з ірландським актором у 2003 році були вкрай короткими, але особливо емоційними. Роман Брітні Спірс і Коліна Фаррелла тривав лише місяць, а чоловік стверджував, що тоді продовжував зустрічатися з іншими дівчатами.

Бійка - єдине відповідне слово для того, щоб це описати. Ми нападали один на одного, билися так пристрасно, ніби брали участь у вуличній бійці,

- говорить про ці стосунки Брітні.

Брітні Спірс відверто розповіла про драму з Тімберлейком, бійки з Фарреллом та інше: про що мемуари зірки - фото №2
Фото: Getty Images

"Фаза вечірок" з Періс Гілтон

На початку 2000-х Брітні Спірс і спадкоємиця готельної імперії Періс Гілтон раз у раз потрапляли на перші газетні шпальти. Тоді журналісти поширювали інформацію, що знаменитості буквально не вилазять із нічних клубів. Однак сама Брітні стверджує, що все занадто прикрашали, а сама вона більше віддає перевагу пасивному відпочинку вдома, ніж тусовкам у нічних закладах.

Однією з людей, яка була найдобрішою до мене, коли я справді потребувала пестощів, була Періс Гілтон. "Фаза вечірок" ніколи не була такою дикою, як це показувала преса.

Брітні Спірс відверто розповіла про драму з Тімберлейком, бійки з Фарреллом та інше: про що мемуари зірки - фото №3
Фото: Getty Images

Мадонна

Приголомшливо красива, вона випромінювала силу і впевненість. У той час мені були потрібні невеликі поради. Я була збентежена своїм життям. Вона намагалася мене наставляти. Вона сказала, що я маю обов'язково взяти тайм-аут для своєї душі і я спробувала це зробити. Вона уособлювала силу, яку мені потрібно було побачити. Якби я могла повернутися назад, я спробувала б стати сама собі батьком, власним партнером, власним захисником, як це робила Мадонна.

Брітні Спірс відверто розповіла про драму з Тімберлейком, бійки з Фарреллом та інше: про що мемуари зірки - фото №4
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що мемуари Брітні Спірс ще до виходу стали однією з найбільших угод. Скільки на них заробить співачка ми розповідали тут.

Фото: Getty Images