Відомий продюсер заявив, ніби Ігор Кондратюк незаконно виграв суди проти Віталія Козловського

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Музичний продюсер Вадим Лисиця продовжує захищати Віталійя Козловського під час його конфлікту з Ігорем Кондратюком. Чоловік був першим, хто розсекретив, що частину своєї військової зарплати артист віддає експродюсеру , а зараз він і зовсім заявив, ніби суди знаменитостей пройшли незаконно. Більше подробиць розповідаємо на HOCHU.ua!

Вадим Лисиця раніше співпрацював із Козловським і тісно потоваришував, тому знає деталі конфлікту артиста та його колишнього продюсера. У коментарі "Ранку у великому місті" він несподівано заявив, що під час судових процесів Ігор Кондратюк міг скористатися своїм статусом, завдяки чому і суд виніс вердикт на його користь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Музичний експерт наголосив, що й сам співпрацював з артистами, тож знає про подібні ситуації з особистого досвіду. Ба більше, у своїх словах про нечесні суди він упевнений, а не просто натякає.

Я теж продюсер. У мене були схожі ситуації, тому я точно знаю природу цих відносин. Я точно знаю, що може бути, коли ми потрапляємо до суду. Скільки це триває, скільки це коштує і які важелі потрібні для того, щоб розв'язати питання саме у свій бік. Я не натякаю, я кажу прямо, що мені здається, що на той момент, коли це відбувалося, у Кондратюка були більш потужні можливості, ніж у Козловського,

- заявив Вадим Лисиця.

Відомий продюсер заявив, ніби Ігор Кондратюк незаконно виграв суд проти Віталія Козловського - фото №1

Продюсер також заявив, що в той момент Віталій Козловський не розумів, які можуть бути наслідки. Тому тоді він не зміг ніяк вплинути на конфлікт, який затягнувся на 11 років.

На мій погляд, Козловський взагалі не розумів, що відбувається. Йому ніхто не пояснював усі юридичні аспекти цієї справи. Тому мені здається, тут теж є певна несправедливість. Я знаю деякі факти, інсайд, як воно відбувалося,

- додав продюсер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні Віталій Козловський порівняв Ігоря Кондратюка з путіним . Сталося це після того, як продюсер відмовився мирним шляхом вирішити їхній конфлікт.