За відмову від "мирової": Віталій Козловський порівняв Ігоря Кондратюка з путіним

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український співак Віталій Козловський різко відреагував на відмову Ігоря Кондратюка в примиренні. Артист невтішно висловився в бік експродюсера і несподівано порівняв його з російським диктатором путіним. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Після того як стало відомо, що частина військової зарплати Козловського йде на погашення боргів Кондратюку, співак запропонував зустрітися особисто та вирішити конфлікт, що затягнувся вже більш ніж на 10 років. Однак продюсер відмовився "йти на мирову", пояснивши це тим, що Віталій порушив авторські права і за постановою суду має заплатити за це.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
За відмову від "мирової": Віталій Козловський порівняв Ігоря Кондратюка з путіним - фото №1
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/

Таке рішення явно не сподобалося артисту, адже у своїй новій публікації в Instagram він жорстко "пройшовся" по своєму колишньому продюсеру. Віталій Козловський заявив, що хотів мирно все обговорити все з Кондратюком, але той публічно відмовився.

Подальша комунікація не має ні сенсу, ні перспектив. Це те саме, що вести переговори з путіним. Якщо стоїть завдання сліпо і жадібно знищувати, то здоровий глузд і доводи будуть безсилі,

- висловився співак.

Водночас Козловський звинуватив Кондратюка в "непорядності" і заявив, що продюсер боїться йти на особисту зустріч, адже усвідомлює, що нечесно чинив з експідопічним. А своє рішення публічно розповісти про цей конфлікт співак аргументував тим, що намагається захиститися від нових нападок.

Я здогадуюся про причину, через яку він категорично не хоче зі мною говорити особисто. Це страх. Скинувши ці переговори на представника, він апелюватиме виключно до рішень суду про порушені авторські права. Коли я і сам знаю і не заперечую, що ці пісні співав і буду за це платити, але, кажучи зі мною очі в очі, доведеться визнавати (або принаймні пам'ятати) всі ті епізоди непорядності, що мали місце в мій бік усі роки співпраці, які врешті-решт призвели до припинення цієї співпраці, і до судів,

- наголосив Віталій Козловський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, хоч сам Віталій Козловський не розповідає подробиці служби в ЗСУ, його подруга Аліна Шаманська поділилася моторошними деталями. Виявилося, нещодавно захисник України  потрапив під обстріл , після якого ледь не загинув.