У Лос-Анджелесі попрощалися з Меттью Перрі: зірки "Друзів" не змогли стримати емоцій

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У Лос-Анджелесі відбулася церемонія прощання з популярним американським актором Меттью Перрі. Зірка серіалу "Друзі" пішов із життя наприкінці жовтня, а 3 листопада його поховали. Хто прийшов попрощатися з актором - деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Як повідомляє DailyMail, Меттью Перрі був похований на закритій церемонії, куди не допустили пресу і шанувальників актора. Попрощатися з ним зібралися лише найближчі - родичі та друзі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Панахида відбулася в Меморіальному парку Форест-Лоун у районі Голлівудських пагорбів. А поховали актора на цвинтарі, що розташований прямо навпроти студії Warner Bros, де знімали культові "Друзі", що й принесли Перрі морову славу. Зазначимо, що там також поховано багато знаменитих артистів, серед яких Пол Вокер, Елізабет Тейлор, Керрі Фішер та інші.

Попрощатися зі своїм близьким другом, як на знімальному майданчику, так і в реальному житті, прийшли зірки серіалу "Друзі". На похороні Меттью Перрі засвітилися Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Девід Швіммер і Ліза Кудроу, а трохи пізніше до них приєднався Метт Леблан.

У Лос-Анджелесі попрощалися з Меттью Перрі: зірки "Друзів" не змогли стримати емоцій - фото №1
Фото: dailymail

Джерело розповіло, що прощання з актором тривало близько години. За цей час на церемонії виступили його близькі, які поділилися щемливими історіями, пов'язаними з Меттью Перрі.

У Лос-Анджелесі попрощалися з Меттью Перрі: зірки "Друзів" не змогли стримати емоцій - фото №2
Фото: dailymail
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми зібрали  5 найкращих фільмів і серіалів  з Меттью Перрі, які варто освіжити в пам'яті. Впевнені, що хоча б один епізод "Друзів" ви точно бачили, а ось що стосується його інших робіт?

Головне фото: Getty Images