Не передозування: з'явилися перші результати розтину Меттью Перрі

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

28 жовтня пішов із життя популярний американо-канадський актор Меттью Перрі. Тіло зірки серіалу "Друзі" знайшли в джакузі, в його будинку в Лос-Анджелесі. А оскільки в актора бурхливе минуле, пов'язане з наркотиками, слідство припустило, що саме вони й могли стати причиною смерті. Чи так це насправді - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

За попередніми даними, які були встановлені ще на місці події, причиною смерті Меттью Перрі став серцевий напад. Але, раніше життя актора було тісно пов'язане з наркотичними речовинами, тому було прийнято рішення провести експертизу, щоб встановити точну причину смерті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Видання Daily Mail повідомило, що результат початкових токсикологічних тестів уже відомий. А ось більш поглиблена експертиза буде проводитися від 4 до 6 місяців. За попередніми даними, Меттью Перрі дійсно був "чистим". У його організмі не знайшли слідів фентанілу або метамфетаміну, якими раніше захоплювався актор.

Зазначимо, що причиною до проведення експертизи стало те, що в будинку зірки було знайдено препарати, які відпускаються за рецептом. Антидепресанти були виписані Меттью Перрі від його захворювань, проте органи припустили, що актор міг не дотримуватися правильного дозування під час їх застосування. Але, точно це стане зрозуміло тільки після поглибленої експертизи.

Не передозування: з'явилися перші результати розтину зірки "Друзів" Меттью Перрі - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми зібрали  5 найкращих фільмів і серіалів  з Меттью Перрі, які варто освіжити в пам'яті. Впевнені, що хоча б один епізод "Друзів" ви точно бачили, а ось що стосується його інших робіт?

Фото: Getty Images