Від Кароль до Доліної: фіналістка "Голосу країни" зрадила Україну, з'явившись на росТБ

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Білоруська співачка Анна Трубецька здобула широку популярність в Україні після участі в 10 сезоні шоу "Голос країни". Разом із зірковою тренеркою Тіною Кароль, яку раніше називала кумиром, виконавиця пройшла до фіналу шоу. Однак нині Трубецька зреклася українських шанувальників і обрала бік агресивної, убивчої пропаганди, вирушивши "підкорювати" московію.

Кар'єра Анни Трубецької в Україні почалася ще 2017 року, коли вона прийшла на 8 сезон шоу "Х-фактор". Тоді дівчина почала співати оди Насті Каменських, називаючи її своїм кумиром. Доля до артистки-початківця виявилася прихильною і вона потрапила в команду до NK.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Від Кароль до Доліної: фіналістка "Голосу країни" зрадила Україну, з'явившись на росТБ - фото №1
Фото: instagram.com/anna_truvoice/
Від Кароль до Доліної: фіналістка "Голосу країни" зрадила Україну, з'явившись на росТБ - фото №2
Фото: instagram.com/anna_truvoice/

Її наступним кумиром стала українська співачка Тіна Кароль. Беручи участь у "Голосі країни", Трубецька потрапила до неї в команду, а їхній тандем запам'ятався багатьом глядачам. Зокрема артистка з Білорусі виконувала пісню свого тренера ще на сліпих прослуховуваннях, а сама Тіна зазначила, що Анна виконала "Полюс притяжения" навіть краще, ніж вона сама.

Від Кароль до Доліної: фіналістка "Голосу країни" зрадила Україну, з'явившись на росТБ - фото №3
Фото: instagram.com/anna_truvoice/

Однак до нинішнього моменту Трубецька змінила свої орієнтири. Зараз дівчина вирішила підкорювати російську публіку, а своїм новим кумиром вона вже називає путіністку Ларису Доліну, яка всіляко підтримує криваве вторгнення рф в Україну і геноцид нашого народу. У соцмережах Анни можна помітити не одну публікацію, присвячену її новій "музі", а сама вона бере активну участь у зйомках талант-шоу для пропагандистського телебачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зрадниця Лорак згадала рідну мову і заспівала українською просто в Москві! З таким репертуаром, запроданка вирішила влаштувати величезне шоу для путіністів.