"Трошки неправильно зрозуміли": після скандалу з польською мовою, Кирило Блєдний виправдався за "імперського росіянина"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Соліст українського рок-гурту "Пошлая Молли" висловився про скандал, який спровокували його висловлювання про польську мову . Кирило Блєдний пояснив, як ставиться до того, що сталося, у чому суть його гучного спічу і що дійсно думає про Польщу.

Нещодавно український музикант, який від початку повномасштабного російського вторгнення підтримував Україну, несподівано відзначився зневажливою промовою. Кирило Блідий у грубій формі заявив, що його "дратує польська мова", а натомість запропонував усім полякам вивчити російську, після чого — стати частиною російської імперії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак зовсім скоро фронтмену "Пошлой Молли" довелося записувати нове відеозвернення. Цього разу виправдовуючись за сказане раніше. За словами Блєдного, його спіч про польську мову всього лише іронія і така собі пародія на "імперського росіянина".

Дуже шкода, що доводиться пояснювати свій жарт. Але я це зроблю, тому що його трошки неправильно зрозуміли. 
Очевидно, що це товстенний рофл. Це ліричний герой. Це пародія на імперського росіянина. Я просто стібався. Мабуть, гумор не для всіх. Мабуть, гумор некоректний у цій ситуації.
Яка російська імперія? Я українець, ви знаєте мою позицію, я нічого не приховую. Очевидно, що це був жарт. Вибачте за гостренький гумор,

- сказав артист.

Варто зазначити, що найближчим часом у гурту "Пошлої Моллі" в рамках туру відбудуться виступи в Польщі. Однак після резонансного "жарту", їхні концерти можуть опинитися під загрозою. Зокрема, поляки вже почали публічно говорити про скасування концертів артиста, який так зневажливо висловлювався про їхню мову.

"Трошки неправильно зрозуміли": після скандалу з польською мовою, Кирило Блєдний виправдався за "імперського росіянина" - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що Лободу рознесли після прем'єри двох російськомовних версій пісні "Киев-Ницца". Користувачі Мережі вже встигли висміяти артистку, а  її трек назвати "Риганицею" .