У команді Вєрки Сердючки велика втрата: що відомо

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український артист Андрій Данилко поділився трагічною новиною. У його бенді сталася велика втрата, адже на фронті загинув син одного з музикантів. Що про це відомо - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Сумну новину Андрій Данилко повідомив на своїй сторінці в Instagram . Музикант із команди Вєрки Сердючки Артур Кульпович втратив на війні сина. З огляду на те, що артист співпрацює з музикантом уже довгі роки, для нього ця новина теж виявилася вкрай важкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист не став вдаватися в деталі, де і коли загинув Ерік Кульпович. Відомо лише, що хлопець героїчно боровся з окупантами, під час чого й обірвалося його життя. У публікації Андрій Данилко поділився фото загиблого воїна, вшанувавши його пам'ять словами:

Наші щирі співчуття артисту нашого колективу Артуру Кульповичу у зв'язку із загибеллю на фронті його сина Еріка. Слава Герою! Світла пам'ять...

- написав Андрій Данилко.

У команді Вєрки Сердючки велика втрата: що відомо - фото №1
Фото: instagram.com/v_serduchka
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як Андрій Данилко провів  благодійні концерти за кордоном . Виявилося, що Вєрку Сердючку зустрічали переповнені зали фанатів у Канаді та США.