Каскадер із "Чорної Пантери" та "Месників" трагічно загинув разом із дітьми: перші подробиці

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий голлівудський каскадер Тараджа Рамсесс, відомий за зйомками у фільмах кіновсесвіту Marvel, трагічно загинув. Разом зі своїми трьома дітьми, чоловік потрапив в аварію, яка і забрала їхні життя. Що про це відомо - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Перші деталі трагічної автокатастрофи вже відомі. Як пише Daily Mail , 41-річний Тараджа Рамсесс загинув у смертельній аварії на з'їзді з автомагістралі в окрузі Декалб, штат Джорджія. Разом із ним у машині перебували діти та дружина. Повідомляється, що 13-річна дочка Сундарі Рамсесс і новонароджена дочка Фугібо Рамсесс, якій було лише 8 тижнів, загинули відразу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Каскадер із "Чорної Пантери" та "Месників" трагічно загинув разом із дітьми: перші подробиці - фото №1

Каскадер із фільмів "Чорна пантера" і "Месники" врізався в поламаний тягач із причепом. Унаслідок аварії дружина і ще троє дітей дістали серйозні травми. На жаль, через кілька днів у лікарні помер і 10-річний Кісасі Рамсесс.

Зазначимо, з 2009 року Рамзес отримав 94 нагороди за свою роботу у відомих фільмах. Серед них: "Голодні ігри: і спалахне полум'я", "Месники: Завершення", "Месники: Війна нескінченності", "Чорна пантера", "Найп'яніший округ у світі", франшизу "Форсаж", серіал "Ходячі мерці" та у багатьох інших.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно не стало музиканта і захисника України. На фронті загинув Михайло Балахтар , який з перших днів повномасштабного вторгнення рф став на захист своєї батьківщини.