Єфросиніна згадала, як Остапчук та Саша Бо брехали протягом всього інтерв`ю. Одне з них так і не вийшло (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про ті інтерв'ю, в яких гість їй відверто брехав. Ведуча згадала досвід запису кількох випусків свого "Іспиту", коли розуміла, що гості не щиро розповідали про своє життя, а натомість вигадували та прикрашали власні розповіді. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Тему брехні Маша Єфросиніна обговорила з Олею Поляковою в новому випуску шоу "Дорослі дівчатка". Сама ведуча зізналася, що не любить брехати, адже її батько вкрай категорично до цього ставився. Однак сама вона розуміє, що під час запису інтерв'ю, гості програми відверто брехали їй дивлячись просто в очі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема Єфросиніна пригадала зустріч із Вовою Остапчуком. Тоді в інтерв'ю він розповідав про щасливе сімейне життя, проте сам уже жив із новою обраницею.

Чоловік прийшов і повністю про все набрехав. І в день, коли вийшло інтерв'ю, він розповів, що набрехав, бо він уже як пів року живе з іншою жінкою.
Але, йому з цим жити, і його совісті теж,

- згадала Маша Єфросиніна.

Однак це був не єдиний кейс, коли гості її програми намагалися показати своє життя зовсім не таким, яким воно є насправді. Наприклад, блогерка Саша Бо одного разу розповідала їй в інтерв'ю про щасливе життя з Ігорем Пустовітом та їхнє велике кохання. Однак через деякий час інфлюенсерка шокувала новиною про розлучення. Тоді Маші довелося повністю переписувати інтерв'ю, а перша частина так і не була випущена.

Саша приходить і розповідає про щасливе життя, причому детально, як все вибудовувалося, як вони живуть, як народжувалися їхні діти. Оскільки ми писали друге інтерв'ю, я пам'ятаю, що сиджу і бачу, що це неправда. І дівчині вистачило сил чи сміливості мені потім за камерою сказати "так, це все неправда, насправді я жила в аб'юзивних стосунках і мені потрібен час, щоб наважитися це все розповісти".
Ми чекали, і супер, що не видали це інтерв'ю. Записували друге інтерв'ю про реальність,

- розповіла Єфросиніна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна здивувала перевтіленням . Цікаво, що багато хто переплутав її з Оксаною Марченко і почав сперечатися, на кого ведуча схожа з новим кольором волосся.