Дитячі кадри та всі члени великої родини: Тоня Матвієнко зворушливо вшанувала пам'ять своєї мами (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Через місяць після смерті легендарної Ніни Матвієнко , її дочка поділилася архівним відео. Тоня Матвієнко показала незвичайну роботу, в якій були кадри з її родичами, а також де вона ще зовсім юна. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Відео з власного архіву Тоня опублікувала 8 листопада, через місяць після того, як померла її мама. А наступного дня повна версія з'явилася на її сторінці в YouTube.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє OBOZ.UA , фрагменти відеоролика - записи із сімейного архіву, а також творчих юнацьких робіт Ніни Митрофанівни. Зокрема, там є і кадри з дитинства Тоні, де вона танцює біля річки, а після - ніжно притискається до мами. Ще в кадрі можна помітити синів Ніни Матвієнко та Петра Гончара, а також батьків легендарної української виконавиці - Антоніну та Митрофана.

Дякую кожному, хто свого часу віддано долучився до створення цієї роботи: Олександру Положинському, Михайлу Дзідзьо, Євгену Філатову, Олегу Борщевському!
А в кадрі ви можете познайомитися з моєю бабусею, дідусем і моєю родиною. І, звичайно, побачити маленьку мене,

- сказано в описі під відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Києві хочуть перейменувати одну з вулиць на честь Ніни Матвієнко. Таку ініціативу підтримала і її донька.