На жаль, в прольоті: Тіна Кароль не отримає Греммі для України

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська виконавиця Тіна Кароль, яка подавала заявку на участь у премії Греммі, на жаль, зазнала фіаско. Подробиці - в нашому матеріалі.

Стало відомо, що 38-річна селебритіс не була номінована на престижну премію. До речі, свою композицію "One nation under love" Тіна подала відразу до трьох категорій (Best Pop Duo/Group Performance; Best Music Video; Best Arrangement, Instruments and Vocals).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, в усіх трьох категоріях Кароль пролетіла і тепер про Греммі може лише мріяти. Проте, українська поп-діва ще має можливість отримати спецнагороду Греммі Best Song for Social Change Award.

Зауважимо, що цю нагороду було започатковано у 2022 році. Таку відзнаку артистам вручають за композиції із соціально важливим меседжем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як в мережі активно поширюється ролик, на якому відомий хореограф мацає Тіну Кароль за сідниці. Переважна більшість фоловерів твердо переконана, що пара перебуває не просто у робочих стосунках. Користувачі заявляють, що Дмитро та Тіна - коханці.