Олег Винник витратив заощадження на сумнівні "захоплення": блогер злив, чому артист вирішив повернутися на сцену (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після новин, що Олег Винник планує повернутися в Україну , спливли нові подробиці його планів на велику сцену. За деякими чутками, в артиста-втікача почалися фінансові проблеми, виправити які допоможе тільки відновлення концертної діяльності. Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Такою інформацією поділився блогер Богдан Беспалов, посилаючись на власні джерела з оточення артиста. Виявилося, деякі глядачі його YouYube-каналу перетинаються з Олегом Винником у Німеччині. Вони й повідомили, що співак більше не може жити на широку ногу, як це було раніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як натякнув Беспалов, Олег Винник також почав "забавлятися" деякими забороненими наркотичними речовинами. Нібито тому зараз він разом із командою сподівається повернутися до концертної діяльності. Однак артисти розуміють, що в Україні їм це не вдасться зробити так легко, враховуючи скільки часу Винник не коментував російське вторгнення. Тому їхній вибір припав на Європу, де артисти можуть розраховувати на більш теплий прийом публіки.

Олег Винник з оновленим складом своєї команди ламає голову, як саме він може оголосити європейський тур і виступити за кордоном за рахунок українських біженок-вовчиць. Усе це буде під соусом допомоги Збройним силам України. У Винника є "благодійний фонд", через який нібито надаватиме допомогу,

- заявив Богдан Беспалов.

І все ж блогер упевнений, що Олег Винник переслідує меркантильну, а не благодійну мету. За його словами, навіть якщо в анонсі концертів буде вказана інформація про допомогу українській армії, фактично цього не відбуватиметься.

Якщо раптом Винник анонсує європейський тур, ви маєте розуміти, що ви йдете не допомагати ЗСУ, а ви йдете на концерт до людини, яка має досить егоїстичну позицію бути там, де гроші. Саме своїми квитками ви забезпечите її звичний рівень достатку. Тричі подумайте, адже у цієї людини більше немає нічого спільного з Україною. Ця людина показала своє справжнє обличчя і вона зараз там, де має бути,

- додав блогер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Олег Винник особисто зізнавався,  чому "забив" на своїх шанувальників  і мовчки відсиджується в Німеччині. А ще пояснював,  що сталося  з його сторінками у соцмережах, з яких одного дня зникла вся інформація.