"Люди бігали по стелі й стінах... Я уявив фільм жахів": Арам Арзуманян побував на сеансі екзорцизму й поділився враженнями 

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Чимало людей вірять у потойбіччя та існування вищих сил. Звісно ж, у такому разі мають бути і ті, хто має особливий дар й може спілкуватися з цими самими силами. Зазвичай їх називають знахарями, чаклунами, відьмами, мольфарами, магами абощо. З одним із таких "відунів" вдалося зустрітися особисто 38-річному українському актору Араму Арзуманяну. Що з того вийшло - він розповів ексклюзивно для ХОЧУ!

У розважальному шоу "Хто зверху?" , яке виходить щочетверга о 20:00 на Новому каналі, актор розповів, що одного разу у своєму житті брав участь у так званого "вигнанні злих духів", тобто сеансі екзорцизму. Емоцій йому вистачило на все життя!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, я справді був і навіть брав участь у сеансі екзорцизму. Але побачив там лише як вмикали музику, читали молитви й били бідного хлопця палицями,

- розповів він під час програми. А от в перерві між зйомками гуморист розповів більш детально, що ж його привело до людини, яка таким займається.

"Люди бігали по стелі й стінах... Я уявив фільм жахів": Арам Арзуманян побував на сеансі екзорцизму й поділився враженнями  - фото №1
Фото: пресслужба Нового каналу

Я мав у житті важкий період, коли ми з дружиною намагалися завагітніти. І лікарі не знали, чому не вдається. Тоді друзі вирішили допомогти й порекомендували сходити до цілителів. Я одразу відповів, що максимальний скептик, не вірю в такі штуки та вважаю їх усіх шарлатанами. Та друзі не здавалися – просили хоча б спробувати. Тож я поїхав.

Уже на місці побачив величезну чергу. Чекав на вулиці, коли вже нарешті прийме знахар. А поруч сидів хлопець, по якому було видно, що він дуже страждає. Я ще й подумав: "Його б до лікаря відправити". Раптом якийсь дід відчинив двері і сказав цьому хлопчині заходити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вже через кілька секунд той чоловік повернувся, оглянув усіх в черзі та вказав пальцем на актора. Мовляв, ходи сюди хлопче, допоможеш!

Я ж одразу уявив, що зараз буде, як у фільмі жахів. Бо друзі розповідали страшні історії, як під час сеансів люди бігали по стелі й стінах. Думав, що зараз побачу якусь надлюдську силу...

Але почалося просто побиття хлопця. Чаклун питав про щось і одразу ж бив його палицями. Тоді я й зрозумів, що це ніяке не зцілення, а просто цирк на дроті.

Просив хлопця, щоб той вигадав щось, аби відповісти цьому цілителю, і поїхав до лікарні. Але він так і не зробив цього. Історія завершилася тим, що побитого й облитого водою хлопця просто відправили додому,

- згадує Арзуманян.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як переможець благодійного аукціону через сварку з дружиною передумав допомагати ЗСУ і зажадав повернути кошти за викуплений  лот . До речі, прапор з підписом Залужного йому обійшовся в 161 тис. грн! В чому проблема і як вирішилася ця "головоломка", розповів популярний стендап-комік Антон Тимошенко.