Стало відомо, як виглядає особняк Меладзе в Криму, який він ніяк не може продати (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нещодавно в Мережі поповзли чутки, ніби колишній чоловік Віри Брежнєвої, продюсер Костянтин Меладзе, вирішив терміново продати власну віллу в Криму. Щоб прискорити процес, він навіть скинув понад 100 тисяч доларів, боячись і зовсім втратити власну нерухомість. Як вона виглядає - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Після повномасштабного російського вторгнення Костянтин Меладзе, за чутками, живе в Італії. Продюсер позбувся особняка в підмосков'ї, в якому жив разом з українською співачкою Вірою Брежнєвою, а зараз почав позбуватися й іншої нерухомості у рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Стало відомо, який вигляд має особняк Меладзе в Криму, який він ніяк не може продати (ФОТО) - фото №1
Фото: breakingmash
Стало відомо, який вигляд має особняк Меладзе в Криму, який він ніяк не може продати (ФОТО) - фото №2
Фото: breakingmash

Так, Telegram-канал Mash повідомив , що Меладзе знизив вартість власної вілли в Криму на понад 100 тисяч доларів і готовий знижувати ціну далі. Імовірно, розкішний особняк продюсера ніхто не поспішає купувати, а сам він боїться, що його майно можуть "націоналізувати" і перепродати на незаконних торгах.

Відомо, що двоповерховий будинок недалеко від Ялти Костянтин Меладзе придбав ще 2010 року, до окупації Криму. Але елітне селище "Вілла троянд", як і сам півострів, продюсер відвідував рідко, тому мало хто знав, що у нього там залишилася нерухомість. Уточнюється, що зараз він намагається продати двоповерховий будинок у 700 квадратних метрів з великою територією і басейном.

Стало відомо, який вигляд має особняк Меладзе в Криму, який він ніяк не може продати (ФОТО) - фото №3
Фото: breakingmash
Стало відомо, який вигляд має особняк Меладзе в Криму, який він ніяк не може продати (ФОТО) - фото №4
Фото: breakingmash
Стало відомо, який вигляд має особняк Меладзе в Криму, який він ніяк не може продати (ФОТО) - фото №5
Фото: breakingmash
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віра Брежнєва розкрила карти про своє розлучення з Костянтином Меладзе. Співачка зізналася, що було найважче.