Костянтин Меладзе продовжує дивувати: після свого розлучення композитор виступив разом з братом та новою обраницею в Німеччині (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Зовсім нещодавно, в Берліні, відбулося концертне шоу відомого виконавця грузинського походження Валерія Меладзе. На цьому дійстві з'явився і зірковий брат Валерія - Костянтин, разом зі своєю новою обраницею, яка замінила колишню дружину композитора Віру Брежнєву.

Про те, що Брежнєва - "нова пасія" Меладзе, постійно трубили російські пропагандистські ЗМІ. Ролик, на якому видно, як Тарасова запалює з Меладзе, з'явився в соцмережах артистки-зрадниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що Костянтин є продюсером Софії. Подейкують, що саме тоді в них розпочалися зовсім не робочі стосунки.

Костянтин Меладзе продовжує дивувати: після свого розлучення композитор виступив разом з братом та новою обраницею в Німеччині (ФОТО) - фото №1

Отож, на кадрах бачимо, як Костя в якийсь момент доєднується до свого брата на сцену у кінці його виступу. При цьому, разом з Валерієм співала і Софія. Достеменно незрозуміло, чому Тарасова знаходилася поруч з відомим артистом. Швидше за все, вона лишень підспівувала Меладзе, а свої композиції не виконувала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Валерій Меладзе вирішив сам розповісти про причини розриву його брата з Брежнєвою. Артист переконаний, що розлучення зіркової пари сталося не через різні політичними поглядами, а сімейними приріччями.