"Лети, моя лебідко": Тоня Матвієнко вшанувала пам'ять своєї мами та до сліз розчулила архівним відео

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

16 листопада минуло вже 40 днів з дня смерті знаменитої української артистки Ніни Матвієнко, яка відійшла у інший світ на 76-у році життя. Зіркова донька української легенди, співачка Тоня Матвієнко вшанувала пам'ять своєї матері у досить зворушливий спосіб.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram, Антоніна розповсюдила чуттєвий ролик з Ніною Митрофанівною. На кадрах, які без сумніву викликають сльози та сум бачимо, як артистка бавиться зі своює онучкою та біжить за нею неподалік моря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що онучку артистки, Арсен Мірзоян та Антоніна Матвієнко свого часу назвали саме  на честь знаменитої бабусі. Свій щемливий пост Тоня підписала максимально зворушливо.

Лети, моя лебідко. 40 днів,

- підписала вона.

Окрім того, у себе в Instagram-Stories Антоніна розповсюдила ще один щемливий ролик. На ньому видно, як Ніна Митрофанівна стоїть і посміхається.

"Лети, моя лебідко": Тоня Матвієнко вшанувала пам'ять своєї мами та до сліз розчулила архівним відео - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Арсен Мірзоян вперше назвав причину смерті Ніни Матвієнко.  Для їхньої родини це стало великим шоком, адже Ніна Митрофанівна не скаржилася на здоров'я, дотримувалася правильного харчування і вела активний, здоровий спосіб життя.