У день народження Руслани Писанки, на її могилі встановили пам'ятник (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чоловік Руслани Писанки все ж зміг здійснити задумане. До дня народження покійної артистки він планував встановити пам'ятник, проте боявся, що до запланованої дати стелу не встигнуть виготовити. Який тепер вигляд має могила Руслани Писанки - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Зовсім недавно Ігор Ісаков вирішив перепоховати прах своєї знаменитої дружини. З кінця жовтня артистка спочиває в Києві на Берковецькому кладовищі, поруч зі своїми близькими - мамою, татом і братом. Тоді ж чоловік і запланував до її дня народження (17 листопада) встановити пам'ятник.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як розповідає OBOZ.UA , уже відбулося освячення пам'ятника Руслани Писанки. Крім чоловіка артистки, на цвинтар прийшли рідні, друзі та колеги - режисерка Наталя Ворожбит, телеведучі Єгор Гордєєв, Руслан Сенічкін, директор департаменту ранкового мовлення "1+1" Юлія Жмакіна.

Зазвичай ми ніколи не святкували вдома. Чомусь так доводилося, що Руся в цей день була на гастролях або на зйомках. Коли вона працювала не в Києві, то я їхав до неї. Але зізнаюся, останні роки дні народження Русі були не такими веселими, як хотілося, бо вона народилася 17 листопада, а її рідний брат помер 18. Самі розумієте,

- розповів Ігор Ісаков.

У день народження Руслани Писанки, на її могилі встановили пам'ятник (ФОТО) - фото №1
Фото: news.obozrevatel
У день народження Руслани Писанки, на її могилі встановили пам'ятник (ФОТО) - фото №2
Фото: news.obozrevatel
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віктор Андрієнко згадав, як Руслана Писанка  відмовлялася з ним працювати . Комедіант розповів, як складалися його стосунки з колегою.