Помітно помолоділу Пугачову підстерегли біля монастиря на Кіпрі (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Алла Пугачова та Максим Галкін постійно під прицілами папараці. Зіркове російське подружжя , яке засудило вторгнення рф-ії в Україну та покинуло болота, постійно вистежують - як не в Ізраїлі, то на Кіпрі, де вони зараз перебувають разом із дітьми.

Цього разу в Мережу злили відео  від пропагандистського "РИА Новости", на якому Примадонна разом зі своїм сином Гаррі та ще однією жінкою виходить з монастиря у Лімасолі. Це місто на півдні Кіпру, потужний економічний, культурний та фінансовий центр, друге за величиною місто держави.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пугачова одягнена у все чорне: довга чорна сукня, чорний капелюх і того ж кольору туфлі на низькому ходу. Сумочка теж підібрана в тон, як і окуляри. І, попри те, що її образ вийшов досить таки похмурим, жива легенда російської естради виглядає бадьоро й досить моложаво. Ймовірно, на Кіпрі їй навіть комфортніше, ніж було в Ізраїлі.

Помітно помолоділу Пугачову підстерегли біля монастиря на Кіпрі (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1

На початку відео російська Примадонна жваво щось обговорює зі своєю компаньйонкою, коди 10-річний Гаррі починає в неї щось питати, дивлячись у протилежну від їхнього маршруту сторону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зовсім нещодавно, нагадаємо, росЗМІ почали поширювати чутки, що Алла Пугачова повернеться на сцену . Причому вона нібито "планує" не просто виступати, а за дуже великий гонорар влаштувати веселі новорічні свята в рф. Сама Примадонна, почувши це, вже прокоментувала ситуацію , поставивши російських брехунів на місце фразою про "рабів і холопів".