Лама зізналася, чому не хоче дітей у свої 47 і як до цього ставиться її чоловік

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна співачка початку нульових Наталія Дзеньків, більш відома як Lama, відверто зізналася, чому не хоче мати дітей. Подробиці - в нашому матеріалі.

Окрім того 47-річна знаменитість повідомила, як до такого важливого рішення в її житті ставиться коханий чоловік. Про це вона розповіла в інтерв'ю ютуб- проєкту Rostyslove Production.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема. Lama зауважила, що ніколи в житті не відчувала потреби народити дитину. Вона заявила, що материнством деякі жінки,  наділяються від природи.

Є від природи мами – все їхнє життя в материнстві. В моєму творчому житті у мене не було потреби такої. Я ніколи не відчувала потреби, що мені була потрібна дитина. Це було в 20 років, потім в 23 хтось каже: "Чому в тебе дітей нема?". Я думаю: "А реально, треба ж діти, у всіх є діти". А потім: "Та ні, я не хочу дітей. Чому я маю когось слухати? Це ж їхнє життя, їхній вибір". І так спливали роки і мене ніколи не тягнуло,

- резюмувала артистка.

Виконавиця відзначила, що  її коханий, з яким вона проживає вже сім років, теж досить символічно ставиться до цього питання. Lama повідомила, що він не вимагає від  неї нащадків:

І так само мій теперішній чоловік, він є так само духовно продвинутий в цій історії. Нам достатньо собаки. Це ж відповідальність. Я розумію, що я творча людина. Мене вистачає, чесно кажучи, зараз на себе, на сім'ю, і на собаку. Я не знаю, чи зможу писати пісні, чи зможу керувати проєктом. Бо це вже є дитина і треба повністю жити цим життям.

"Не було потреби такої": співачка Lama зізналася, чому вона не хоче бути мамою (ВІДЕО) - фото №1

Насамкінець,  співачка розповіла, що вона – єдина дитина в родині. Також Lama зізналася, що її батьки досить нормально ставляться до того, що вона не планує ставати матір'ю.

Братів і сестер у мене немає, я – егоїстка. Батьки не розчаровані (що вона не хоче дітей ), бо вони артисти, вони постійно на гастролях, це ще добре, що взагалі я з'явилася у них на світ. Могло й мене не бути. Мене виховувала бабуся взагалі,

- підсумувала виконавиця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Lama зізналася, чому завершила кар'єру на піку популярності. Виявилося, що вона ніколи не була кар'єристкою і почувалася в шоубізнесі некомфортно.