Щасливі 15: Тіна Кароль показа свого підрослого сина Веніаміна у день його народження (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль зворушила мережу привітанням свого сина Веніаміна з днем народження. Подробиці - в нашому матеріалі.

18 листопада юнак відсвяткував своє 15-річчя. Його зіркова мама розповсюдила привітальне відео у себе в  Instagram . Як бачимо, ролик знято під час спільної фотосесії Тіни і Веніаміна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо з кадрів, 38-річна Кароль позує разом зі своїм сином, обіймаючись. Знаменитість написала, що вкладає у свою дитину все найкраще, окрім того вона пригрозила майбутній невістці:

Кожна мати покладає всі надії на своїх дітей, і я - не виключення. Все найкраще, що маю і можу, вкладаю в тебе. Ти - найбільша інвестиція мого життя, такий дорослий, вже 15! Як тебе комусь віддати згодом. Ох, дівчата! Стережіться свекрухи. Любий та єдиний,

- підписала відео Кароль.

Фоловери дуже тепло зустріли допис української поп-діви. Вони теж долучилися до привітань Веніаміна. Зокрема, юзери пишуть:

  • Дуже схожий на чоловіка! Гарний хлопець! А яка мама – поруч як подружка

  • Мама як сестричка

  • Гарний хлопець! Розумні очі.

Щасливі 15: Тіна Кароль показа свого підрослого сина Веніаміна у день його народження (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Тіна Кароль не отримає Греммі для України. Свою композицію Тіна подала до трьох категорій престижної премії.