"Краще жити у війні разом із родиною, ніж жити нарізно": Дантес висловився про повернення Кацуріної до України (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український виконавець, телеведучий та шоумен Володимир Дантес шокував відвертим зізнанням про свою дівчину Дашу Кацуріну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, 18 листопада в інтерв'ю телеканалу  "Дім" , знаменитість розповів, чому знаменита дизайнерка Кацуріна несподівано приїхала  з Польщі в Україну. Дантес відзначив, що життя на відстані дуже важке.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того він заявив, що ледь стримує свій гнів, аби не стати максимально жорстоким до деяких українців. Зокрема, це стосується тих громадян, які після широкомасштабного вторгнення рф продовжують жити не в Україні.

Усім боляче. Я хочу розуміти й нагадую собі, що той, хто не у країні, хоче бути у країні. Мені так хочеться думати. Але в нас різні проблеми, ми перестаємо розуміти одне одного. Коли ми перестаємо розуміти, ми втрачаємо зв'язок, перестаємо бути близькими. Це рішення для Даші насправді було дуже легким. Вона казала: "Давай жити разом". Мені як людині, яка теж, як і Даша, повинна брати відповідальність, це було важко, бо коли вона в Польщі з дітьми – ну супер, вони в безпеці. І неважливо – вибухи, не вибухи, нормально, я до цього звик,

– пояснив Володимир.

Дантес твердо переконаний, що родина повинна переживати виклики, які диктує життя, лише разом. Артист резюмував:

Якщо ви вже підписалися на те, що ви родина, ну, можна пожити якийсь час нарізно, але навіщо це життя, якщо ви не переживаєте все разом? Беріть відповідальність. Важко брати відповідальність за дітей. Так, тут війна, так, зі мною багато хто не погодиться, але моя позиція – якщо ви знаходитеся за кордоном, це круто, але, будь ласка, не розповідайте, як вам складно там, як би складно не було, бо ви не розумієте, як складно тут і як важко тримати всі ці емоції і злобу на тих, хто там. Будьте трошечки ввічливими. Хочу сказати всім, що краще жити у війні разом із родиною, ніж жити нарізно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дантес та Кацуріна здивували новими апартаментами. Новий будинок пари є доволі масштабним і оформлений виключно у світлих тонах.