Кохана Роберта Паттінсона кумедно підтвердила вагітність, намагаючись приховати живіт (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Новина про те, що Роберт Паттінсон і С'юкі Вотерхаус уперше стануть батьками підтвердилася! Знаменита американська модель зі сцени оголосила про свою вагітність, не забувши при цьому повеселити публіку. Як це було розповідаємо на HOCHU.ua!

Близько місяця тому стало відомо, що зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон вперше стане батьком. У фанатів не залишилося сумнівів, коли разом з обраницею він з'явився на гала-концерті кампанії GO. Тоді С'юкі Вотергаус позувала перед об'єктивами фотографів із помітно кругленьким животом, об'єм якого не приховувало навіть її вбрання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, через деякий час модель особисто підтвердила, що в недалекому майбутньому вони з актором стануть батьками. Сьюкі вийшла на сцену під час фестивалю Corona Capital у Мехіко і звернулася до величезної аудиторії. Кохана Паттінсона пожартувала, що своїм яскравим вбранням вона намагалася відволікти увагу від помітно кругленького живота. Однак її термін уже настільки великий, що сукня і шуба не допомогли.

Я подумала, що одягну сьогодні щось із блискітками, щоб відволікти вас від чогось, що в мене відбувається. Не впевнена, чи спрацювало,

- пожартувала Сьюкі Вотергаус зі сцени.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше 43-річна Соломія Вітвіцька відверто зізналася , чому досі не стала мамою. Телеведуча розсекретила, чи є причиною цього проблеми зі здоров'ям.