“Засранець світового класу”: син Бреда Пітта заявив, що він перетворив їхнє життя на постійне пекло

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Спочатку прийомна дочка Бреда Пітта публічно відмовилася від його прізвища , а тепер “сплив” й допис його прийомного сина. В ньому хлопець жорстко “проїхався” по зірковому батьку. Більше про це - читайте у нашому матеріалі на HOCHU.ua.

19-річний син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта назвав свого батька “засранцем світового класу” та заявив, що той змушує свою сім’ю “тремтіти від страху”. Відповідний допис з’явився у приватному обліковому записі Пакса, яким він користується для друзів. Про це пише Daily Mail.

Так, у День батька 2020 року Пакс опублікував допис з критикою батька. Він супроводив його світлиною актора, який отримує “Оскар” за найкращу чоловічу роль другого плану за фільм “Одного разу в… Голлівуді”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З Днем батька, ти, засранець світового класу. Ти знову і знову доводиш, що ти жахлива і зневажена людина. Ти не проявляєш ні уваги, ні співчуття до своїх 4 наймолодших дітей, які тремтять від страху у твоїй присутності. Ти ніколи не зрозумієш, яку шкоду ти завдав моїй сім’ї, тому що ти не здатен зробити це. Ти перетворив життя найближчих мені людей на постійне пекло. Ти можеш говорити собі і світові все, що хочеш, але колись правда вийде назовні.

- говориться в публікації.

Фото: Daily Mail
Фото: Daily Mail

Відмітимо, що Пакс став третьою усиновленою дитиною зіркового подружжя. Вони взяли його у 3-річному віці з дитячого будинку у місті Хошимін у В’єтнамі у 2007 році. Біологічна мати хлопця, яка має залежність від наркотиків, покинула його в дитинстві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Бред Пітт офіційно підтвердив роман із 30-річною красунею. Що про неї відомо - дізнавайтесь у цьому матеріалі .

Фото: @paxalbum