"Мені так його не вистачає!": Ірина Білик з сумом згадує свого асистента, який зник під Бахмутом

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно розповіла, в яких стосунках перебуває із незнайомцем, який освідчився їй в коханні просто на сцені, розповіла, що в її оселі на початку повномасштабного вторгнення рф в Україну проживали окупанти. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто зауважити, що в ті найстрашніші дні Ірина знаходилася у безпечному місці. В цей час їй дуже допомагав її  помічник, який згодом відправився захищати Україну на фронт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своїй бесіді в ефірі для  Мелодія.FM  зірка відверто зізналася, що її помічник Віктор ніс свою службу на бахмутському напрямку. Нині асистент 53-річної виконавиці рахується зниклим безвісти.

Я дуже сумую за своїм управителем, який все мені склав дома – туфельки, наряди, коли [окупанти] зайшли в будинок й усе там зруйнували, поламали та пограбували, він усе склав і його забрали в армію. І зараз він вже зниклий безвісти у Бахмуті. Я коли дивлюся на це все, от сиджу вдома і мені так його не вистачає. От був мій Вітя, а тепер не знаю, де він,

- підсумувала Ірина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Білик  переклала свій російськомовний хіт  рідною мовою. Тепер трек "Ми будем разом" можна послухати українською.