Суд виніс вирок Остапу Ступці у справі про "п'яну ДТП": 3 роки йому таки присудили, але з нюансом (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

24 листопада український інформаційний простір розірвала новина про долю знаменитого актора театру та кіно Остапа Ступку, який раніше звинувачувався у скоєнні аварії  у Києві у нетверезому стані. Стало відомо, що Голосіївський районний суд визнав винним Остапа Богдановича у вищевказаній ДТП.

Про це стало відомо з повідомлення  Суспільного . Зокрема, ресурс повідомляє, що актора визнали винним у скоєнні ДТП та призначили покарання у вигляді обмеження волі строком на 3 роки, а також позбавили права керування автомобілем на 8 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, із Ступки стягнуть 10 тисяч гривень, які було витрачено на проведення експертиз. Адвокат знаменитості розповів, що це обмеження волі несе за собою  вимогу перед актором з'являтися у відповідні установи, щоб забезпечити виконання  суспільно-корисних робіт.

Я погоджусь зі своїм захисником, що це досить несправедливе рішення. Є багато пом'якшуючих обставин. Ми могли вийти на штраф, що було би доречніше та справедливіше для держави, бо сума немаленька. Мінімально — це 170 тисяч гривень. Також не вирішена доля арештованого майна,

— відреагував Остап Ступка.

Суд виніс вирок Остапу Ступці у справі про "п'яну ДТП": 3 роки йому таки присудили, але з нюансом (ФОТО) - фото №1
Фото: Суспільне

Зауважимо, що ще місяць вирок не набуватиме своєї юридичної сили. У цей час Ступка буде жити за запобіжним заходом, іншими словами на нього розповсюджується нічний домашній арешт з 00:00 до 05:00 ранку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Ступка вперше показав нову кохану. Її сплутали з популярною співачкою.

Головне фото - Телеграф, колаж - Хочу