Через кілька місяців після пологів Ріанна блиснула фігурою в спідній білизні (ФОТО)

Новини шоубізнесу
580
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна співачка Ріанна тільки нещодавно стала мамою вдруге, а вже без сорому демонструє свою фігуру. Як виглядає співачка через три місяці після пологів - дивіться на HOCHU.ua!

Судячи з усього, поки фанати чекають повернення артистки на велику сцену , сама вона активно займається розвитком власного бізнесу. Так, на офіційній сторінці в Instagram її бренду спідньої білизни з'явилося фото Ріанни в одязі з нової колекції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У спекотній фотосесії зірка позувала в сріблястих лосинах і чорному мереживному бюстгальтері. Образ Ріанни доповнили аксесуари з перлів - тришарове і триколірне намисто, а також підвіска, що одягається на шию і талію. Завершенням став макіяж з акцентом на яскраві губи, а також легке укладання волосся.

Через кілька місяців після пологів Ріанна блиснула фігурою в спідній білизні (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/savagexfenty
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, 3 серпня цього року Ріанна та A$AP Rocky стали батьками вдруге . Спочатку таблоїди припускали, що у пари народилася дочка, проте пізніше просочилася інформація, що вони стали щасливими батьками сина. А через деякий час артисти й зовсім поділилися кадрами з першої сімейної фотосесії новонародженого малюка.