На зло путіністам зірка російської сцени Наргіз наб'є тату з Бандерою

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Російська та узбецька рок-співачка Наргіз вкотре пішла проти пропагандистів. На відміну від путіністів, які підтримують агресію армії РФ, артистка засуджує дії кремля, спрямовані проти українського народу. А нещодавно вона і зовсім зізналася, що спонсорує ЗСУ і хоче татуювання з Бандерою. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Так, російські пранкери Вован (Володимир Кузнєцов) і Лексус (Олексій Столяров) опублікували розмову з Наргіз, зателефонувавши їй від імені колишнього міністра культури України Олександра Ткаченка. У телефонній розмові артистка підкреслила, що війна в Україні - її особистий біль, який вона навіть відчуває на фізичному рівні. Співачка заявила, що засуджує агресію рф, зізналася, що донатить на ЗСУ, і навіть продемонструвала тату на руці у вигляді тризуба.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Невідомо, зрозуміла співачка, що спілкувалася з пранкерами, чи ні. Однак на завершення розмови Наргіз наголосила, що "хороший росіянин - мер*вий росіянин", після чого попросила написати її ім'я на українських ракетах, які ЗСУ випускатимуть проти окупантів. А сама вона незабаром планує набити ще одне тату на підтримку України, увічнивши на своєму тілі портрет лідера ОУН Степана Бандери.

Я приїхала зі США, є великою патріоткою цієї країни. Від мене, якщо можна, передайте Зеленському мою велику любов. Я захоплена цією людиною, я дивлюся кожен його виступ.
Я допомагаю ЗСУ, на відновлення відправляю, біженцям, це має місце бути,

- розповіла Наргіз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Полякова зізналася, що побилася з російським оператором . Співачка пригадала, що не змогла стримати емоцій, коли чоловік почав говорити кремлівськими наративами.