Актори серіалу "Голова" зізналися, що їм пишуть у дірект після цієї роботи: багато коментарів уже заскрінені

Кіно та серіали
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

6 листопада в ефір вийшов новий серіал під назвою "Голова". Цікавий український контент відразу ж запримітили глядачі і після прем'єри вони почали активно писати у дірект головним акторам ситкому. Ті зізнаються, що деякі коментарі уже заскрінили!

Легкий український серіал про перспективну молодь та українське село "Голова " протягом 2-х тижнів розважав та відволікав українців від буденності в ефірі Нового каналу. Наразі ситком можна подивитися на YouTube, що активно й роблять шанувальники! А паралельно вони засипають акторів, які зіграли головні ролі, коментарями у соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

То що ж пишуть фанати? Спеціально для HOCHU.ua цей секрет розкривають самі зірки!

Поліна Фролова

Поліна Фролова

Акторка, виконавиця ролі блогерки Мілани

Глядачі від малого до старого пишуть дуже-дуже багато повідомлень і коментарів. І всі вони такі щирі та приємні, що інколи аж до сліз доходить.

Я все читаю! Спершу навіть намагалася відповідати кожному. Але з часом зрозуміла, що людина одразу входить у діалог, і поки ти доходиш до крайнього повідомлення тут, то з'являється ще 20 відгуків від нових глядачів...

У мене вперше такий фідбек. Звісно, безмежно приємно, що нашу роботу оцінили. Окрім компліментів, був дуже смішний коментар. Жінка написала, що її чоловік завжди дивився лише новини та футбол. А тут він вперше сів з нею переглядати "Голову". Сміявся, перемотував жарти по кілька разів. Жінка подякувала, що вони разом так проводили час. Ми об’єднуємо сім’ї! (сміється - ред.).

Ну, а найпоширеніший коментар серед усіх: "Коли буде 2 сезон?"

Актори серіалу "Голова" зізналися, що їм пишуть у дірект після прем'єри: багато коментарів уже заскрінені - фото №2
Актори серіалу "Голова". Фото: пресслужба Нового каналу
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Євген Лісничий

Євген Лісничий

Актор, виконавець ролі голови села Антона

Дірект просто завалений безліччю позитивних відгуків про ситком. Але, зізнаюсь, вже мав такий досвід, коли різко злітає популярність і активність у соцмережах. Таке ж було в період серіалу "Новенька", який показував Новий канал. Тож зараз, коли в ефір вийшов цей серіал, я спокійно до такого поставився.

Не можу сказати, що звик, бо до такого не можна звикнути. Все одно надзвичайно приємно читати думки глядачів і чітко усвідомлювати, що серіал "залетів". Думаю, це найкращий подарунок, який може бути після прем'єри.

Актори серіалу "Голова" зізналися, що їм пишуть у дірект після прем'єри: багато коментарів уже заскрінені - фото №4
Фото: пресслужба Нового каналу
Євген Лісничий

Ірина Гришак

Акторка, виконавиця ролі дівчинки Соні з села

Найпопулярніші коментарі, які мені пишуть:

  • "Дякуємо, що в серіалі немає протиріч",

  • "Дякуємо, що знімаєте український контент зараз",

  • "Дякуємо за комедію у цей час".

Багато глядачів пишуть, що планують передивлятися серіал, аби підняти собі настрій. Також кажуть, що порадили "Голову" друзям, ті ввімкнули й теж подивилися весь сезон. Це класно!

Багато повідомлень я собі скринила. Ось, наприклад, один з них: "Головне завдання комедії не полягає в тому, щоб наштовхувати людей на серйозні роздуми й формувати світогляд. Комедія має допомагати відключатись від життєвих проблем і відпочивати. Саме це і сталось зі мною. Я хоча б трішки забула про постійні дедлайни в навчанні. І дуже вдячна за це всій команді, що працювала над ситкомом".

Актори серіалу "Голова" зізналися, що їм пишуть у дірект після прем'єри: багато коментарів уже заскрінені - фото №6
Євген Лісничий (крайній праворуч). Фото: пресслужба Нового каналу
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, незабаром на екрани вийде фільм із Надією Мейхер, яка разом зі своїм чоловіком-росіянином замовчує війну в Україні. Уже є перший трейлер і пояснення, як так сталося .

Головне фото: Новий канал