"Одне з найбільших наших шоу!": Jerry Heil заінтригувала спільним фітом з alyona alyona для Євробачення

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Jerry Heil, яка вперше показала свого бойфренда , у перспективі планує представити Україну на Євробаченні 2024. Однак робити це артистка буде не сама, а зі своєю знаменитою колегою, реперкою alyona alyona, з якою вони встигли записати не один хіт. Як просувається їхня підготовка до Національного відбору - розповідаємо на HOCHU.ua!

Раніше артистки разом увійшли до складу журі Нацвідбору на "Дитяче Євробачення-2023", а вже зовсім скоро і самі братимуть участь у Нацвідборі. Адже дівчата увійшли до 10-ки фіналістів і готуються показати свій номер глядачам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У коментарі "Новини.LIVE" Джеррі Хейл розповіла, що разом з alyona alyona вони готують яскраве шоу. За словами артистки, воно зможе перевершити їхні минулі спільні роботи, адже до відбору на конкурс вони підходять вкрай серйозно. А ось що саме це буде - стане відомо лише на самому Національному відборі на Євробачення 2024.

Буде одне з найбільших наших шоу з Alyona Alyona. Ми багато співали разом, і це логічно призвело до нашого спільного походу на Нацвідбір. Дасть Бог, усе пройде добре. Я не хочу нічого розповідати й загадувати, я трохи забобонна, тому добре пройде, ви все побачите,

- розповіла Джеррі Хейл.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, оргкомітет Національного відбору вже обрав 10-ку фіналістів . Раніше ми розповідали, хто з українських артистів побореться за шанс представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі наступного року.