Маша Єфросиніна відмовляється від гонорару, якщо для цього доведеться працювати зі скандальним колегою

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Новорічний корпоратив, у якому могли б взяти участь відразу двоє відомих ведучих, неможливий. А все тому, що Маша Єфросиніна навідріз відмовляється розділяти сцену зі своїм колегою Володимиром Остапчуком. Подробицями інциденту ділимося у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Володимир Остапчук відомий своїми скандалами: зради, розлучення, сексистські висловлювання, “благодійна робота” за кордоном, виступи для росіян… Навмисно чи з дурощів, а ведучий заробив недобру славу. Настільки, що його відомі колеги навіть стояти з ним поруч на одній сцені не хочуть.

Так, нещодавно ведуча Маша Єфросиніна навідріз відмовилась ділити з Остапчуком одну сцену на новорічному корпоративі. Тобто, вона свідомо відмовилась від заробітку у сумі 9 тисяч євро, лиш би не пересікатися з горезвісним шоуменом. Про це стало відомо від менеджерів агенції “Дядя Жора” у розмові з виданням Главком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що цікаво, попри всі скандали запросити Остапчука на захід ще й не так-то і просто! За словами агенції “Дядя Жора”, ведучий “дуже зайнятий”. Водночас агенція Lioncom готова привезти вам шоумена на 6 годин за 6 тисяч євро.

Втім, якщо ви хочете провести корпоратив без сюрпризів, зверніть увагу на інших ведучих. Так, Леся Нікітюк та Олександр Педан проведуть з вами “кілька годин” за 8,5 та 4,5 тисячі доларів відповідно. А сам Дядя Жора приїде за скромні 4 тисячі доларів. Зверніть увагу, що в агенції Lioncom гонорар артиста не включає сценарій вечора - за нього доведеться доплатити ще 20 тисяч гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше Маша Єфросиніна згадала, як Володимир Остапчук та Саша Бо брехали протягом всього інтерв’ю. Одне з них так і не вийшло. Більше про це пишемо у цьому матеріалі .

Фото: @mashaefrosinina