Її досягнення неможливо перелічити. Тейлор Свіфт стала "Людиною року" за версією журналу Time

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Журнал Time нарешті повідомив про те, хто отримав звання "Людина року 2023". На щастя, минулося без путіна, який теж був в списку претендентів на цей титул.

Отже, звання "Людина року" отримала американська співачка Тейлор Свіфт. Про це йдеться в повідомленні видання Time.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Редакція журналу оцінює Тейлор Свіфт як "надзвичайну співачку", яка у своїх піснях щиро розповідає історії про своє розбите серце. А ось її досягнення вважають незліченними.

Її досягнення неможливо перелічити. Тейлор Свіфт стала "Людиною року" за версіює журналу Time - фото №1

Як попзірка, вона перебуває в одній компанії поруч з Елвісом Преслі, Майклом Джексоном і Мадонною; як автора пісень, її порівнювали з Бобом Діланом, Полом Маккартні та Джоні Мітчелл. Як бізнеследі, вона побудувала імперію вартістю, за деякими оцінками, понад 1 мільярд доларів,

— йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вранці 4 грудня журнал Time оголосив дев'ять кандидатів на звання "Людина року", серед яких були лідер Китаю Сі Цзіньпін, президент росії путін, король Великої Британії Чарльз III, гендиректор лабораторії дослідження штучного інтелекту OpenAI Сем Альтман, лялька Барбі, голлівудські сценаристи, прокурори колишнього президента США Дональда Трампа, а також голова Федеральної резервної системи США Джером Пауелл.

Додаткова інформація щодо цієї номінації:

Щорічно журнал Time визначає особу, групу або ідею, які мали найвагоміший вплив на світ впродовж попередніх 12 місяців. Згідно з довгою традицією, яка сягає 1927 року, "Людиною року" за версією Time стає та особа, група чи концепція, яка найбільше фігурувала в заголовках, незалежно від того, чи це було в позитивному, чи негативному контексті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, на днях стало відомо, що Маша Єфросиніна відмовляється від гонорару, якщо для цього доведеться працювати зі скандальним колегою . Кого ж так не любить ведуча? Дізнайтеся у нашому матеріалі!

Фото: time.com