Загуляв з іншою? Колишній Ані Лорак на фоні розмов про розлучення показався із ефектною брюнеткою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, відомий підприємець турецького походження Мурат Налчаджиоглу, на фоні розмов про своє розлучення з візажисткою Лілією Реус показався разом з іншою, дуже ефектною жінкою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що Мурат доволі рідко ділиться кадрами, на яких він постає з іншими дівчатами, одначе цього разу Налчаджиоглу розповсюдив знімок із супутницею, дуже схожою на Лілію. Не є секретом, що між Лілією та Муратом натягнуті стосунки і пара перебуває на межі розриву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Загуляв з іншою? Колишній Ані Лорак на фоні розмов про розлучення показався із ефектною брюнеткою (ФОТО) - фото №1

Як виявилося, чоловік провів вечір разом з учасницею  10-го сезону шоу "Холостяк", блогеркою Валерією Старчеус, яка здобула популярність під псевдонімом Laganza. Зокрема, Налчаджиоглу показав кадри з Валерією із салону авто відтак Очевидно, що пара приїхала разом.

Загуляв з іншою? Колишній Ані Лорак на фоні розмов про розлучення показався із ефектною брюнеткою (ФОТО) - фото №2

Підписники бізнесмена зауважили, що нова подруга дуже схожа на Лілію. Взагалі, останнім часом Мурат все частіше з'являється в компанії інших жінок.

Загуляв з іншою? Колишній Ані Лорак на фоні розмов про розлучення показався із ефектною брюнеткою (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як фоловери радили Мурату Налчаджиоглу  повернутися до Ані Лорак після новин про розрив з новою дружиною. Реакція бізнесмена безцінна.