Наталка Денисенко розповіла, чому її акаунт в Instagram позначили як "небезпечний"

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Чи знаєте ви, що звичні нам Instagram, TikTok, Facebook вважають дешевим дофаміном? Виявляється, публікації в соцмережах можуть викликати залежність та змушують гортати стрічку далі у пошуках чогось цікавішого. Тож з кожним роком дедалі більшої популярності набирає цифровий детокс – період, коли людина навмисно відмовляється від використання соцмереж і гаджетів.

Зірка скетчкому Нового каналу "Звʼязок" Наталка Денисенко щодня публікує дописи в Instagram та ділиться яскравим контентом з майже 360 тис. підписників. У перерві між зйомками шоу "Хто зверху?" акторка розповіла про відмову від соцмереж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наталка зізнається, що просто обожнює спілкування, Instagram та своїх підписників. Їй подобається вести власну сторінку й публікувати цікавий контент, тому раніше - ще буквально кілька років тому - вона б ніколи навіть не подумала про відмову від соцмереж. Тим більше - через втому. Але все змінила велика війна.

Наталка Денисенко розповіла, чому її акаунт в Instagram позначили як "небезпечний" - фото №1

З повномасштабним вторгненням стало значно важче вести Instagram. Бувають емоційно складні дні, коли усвідомлюєш, що зараз публікувати щось про своє життя взагалі недоречно.

Памʼятаю, влітку була в такому заплутаному стані. 6 червня помер мій свекор. І того ж дня сталася трагедія на Каховській ГЕС. Мене так накрило! Тому я не виходила в публічний простір деякий час,

– говорить актриса. І зізнається, що в той момент вона не розуміла, для чого взагалі потрібні соцмережі:

Здавалося, що це все ілюзія! Світ закривається від реальності гарними відео й фото.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка також розповіла, що її сторінку Instagram блокував уже 6 разів! Причина "банальна" і знайома мільйонам українців: Денисенко постила правдиві дописи про повномасштабну війну. Деякі сторіс взагалі видалялися соцмережею.

Тепер я розуміюся на правилах Instagram і намагаюся зашифровувати такі слова як росія, мо$к@лі, війна, смерть. Але все одно мій акаунт вважається "небезпечним".

Та навіть після цифрового детоксу артистка завжди повертається до своїх підписників в Instagram. Вона впевнена, що багато людей зараз потребують цікавого контенту, тож не може залишити своїх підписників без такого!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Jerry Heil висловилася про "гучні донати". Чи підтримує співачка ідею, що робити добро треба тихо, розповідаємо у цьому матеріалі .