Агентура не спить: росіяни, руками світових селебритіс, наставляють суспільство проти України: деталі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Російські окупаційний режим бореться з Україною на всіх фронтах. Зокрема, агентурні мережі рф останнім часом усіляко намагаються відвернути увагу світу від України, цинічно икористовуючи світових селебритіс та фейки.

Про це повідомило авторитетне видання  Wired . Як виявилося, час від часу в мережах Facebook і X розповсюджуються цитати знаменитих зірок, які нібито максимально негативно ставляться до України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У соціальних мережах Facebook і X поширюється реклама з цитатами всесвітньо відомих людей, які нібито ненавидять Україну. Як виявилося, на сторінках вище зазначених соціальних платформах публікуються оголошення таких зірок, як  Бейонсе, Опра, Джіджі Хадід, Леді Гага, Дженніфер Лопес, Джастін Бібер, Шакіра, Гвінет Пелтроу, Кріштіану Роналду. Всі вони нібито підтримують рф.

Скільки часу це займе? Українці поводяться як шарлатани, а ми продовжуємо платити,

 — нібито пише Тейлор Свіфт на рекламному плакаті майбутнього туру.

Кожного разу, коли українці отримують гроші, все йде не так,

 — йдеться в  цитаті німецькою мовою поруч із фотографією Селени Гомес.

Просто розчаровує те, як українці користуються нашою допомогою. Хтось має зупинити це, серйозно,

— повідомляє Кім Кардаш'ян.

Підтримувати українців неприйнятно. Їхні дії руйнують життя та суспільства,

 — говориться у цитаті біля фото Опри.

Зауважимо, що хоча на перший погляд здається, що цитати Свіфт, Гомес і Кардаш'ян є істинними, але це зовсім не так. Джерело заявило, що це очевидний продукт російської мережі Також журналісти повідомили, що така операція з дезінформації  охопила більше 7 мільйонів людей.  Інформація, яку отримало вище зазначене видання доводить те, що ця сумнозвісна кампанія невід'ємно пов’язана з російським військовим розвідувальним агентством ГРУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як популярна акторка з рф Яна Троянова відзначилася резонансною заявою про росію та її народ. Артистка назвала свою країну згвалтованою бабою.