Російські пропагандисти намагаються "переманити" Софію Ротару, маніпулюючи її нерухомістю в Криму

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Одна з найпопулярніших артисток української сцени небагатослівна у своїх висловлюваннях стосовно російсько-української війни. І хоча публічно вона не засудила країну-агресора, усіма своїми діями вона намагається показати, що встала на сторону добра і спроб відстояти незалежність українського народу. Однак наразі під російською окупацією знаходиться її нерухомість, через що пропагандисти намагаються маніпулювати артисткою. Що буде з віллою Софії Ротару в Криму — розповідаємо далі.

Декілька місяців тому стало відомо, що окупаційна "влада" Криму має намір "націоналізувати" готель Софії Ротару у Ялті. Тоді окупаційний голова парламенту Криму Константинов заявив, що таке рішення виправдане тим, що артистка ніби "не зробила нічого хорошого для мешканців півострова". Вірогідно, пропагандист мав на увазі підтримку незаконної анексії Криму, про яку Софія Ротару не обмовилася жодним словом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але, як повідомляє "Інформатор", навряд чи співачка залишиться без власної нерухомості. Зараз артистка намагається зробити усе, аби залишити власний готель, що знаходиться неподалік від курортного міста Ялта. Про це журналісти повідомляють посилаючись на власні джерела.

Наскільки мені відомо, зараз довірені люди Руслана Євдокименка (син артистки – ред.) намагаються зробити все, аби родина не втратила своє майно. Домовляються навіть не з "владою" Ялти, а на вищому рівні – з "аксьоновськими" (оточення "голови Криму" Сергія Аксьонова). Швидше за все, родина Ротару бутик-готель продасть "своїм" підставним людям, які будуть зареєстровані десь в офшорах. Типова схема, якою зараз вже нікого не здивуєш. Саме тому вілла не з’являється у відкритому доступі на торгах,

— каже довірене джерело у Криму.

Цікаво, що син співачки Анатолій Євдокименко, чий син з позором втік з України , відмовився коментувати такі новини. Проте інсайдер стверджує, що питання власної нерухомості у Криму особливо важливе для артистки.

Софія Михайлівна зараз займає відносно нейтральну позицію – не коментує війну, не дає інтерв’ю та концертів. Росіяни поставили собі ціль – переманити її на свій бік – можливо для деморалізації українців. Саме для цього тиснуть на неї нерухомістю на півострові. Житло біля ботанічного саду дуже важливе, як пам'ять про батька, а готель-бутик Ротару будувала під себе – гостей туди запускали небагато, там ніколи не ставили собі за мету заробити,

— пояснює інсайдер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно кремлівська пособниця Бабкіна заявила, що  збиралася заспівати "Червону руту" разом із Софією Ротару. Проте здійснити заплановане їй так і не вдалося.