Ніби знав, що буде співаком: ALEKSEEV замилував ексклюзивним кадром з дитинства (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак ALEKSEEV  доволі рідко тішить своїх фанатів світлинами з особистого життя. Одначе, цього разу 30-річний артист вирішив зробити виключення та приємно порадував шанувальників архівним дитячим кадром.

Як бачимо, Алєксєєв долучився до тренду, який нині шириться у всіх соцмережах. Його суть полягає в тому, що користувачі масово розповсюджують фото зі свого дитинства.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Микита, як і його колеги по сцені, не втримався та похвалився, тим який мав вигляд, коли був дитиною. Знімок артист розповсюдив у своїх соцмережах.

Отож, у кадрі бачимо маленького Микиту, який стоїть з мікрофоном в руках та співає. Очевидно, що із ранніх літ хлопець прагнув стати артистом і витрачав кожну вільну хвилинку  на хобі свого життята. Микиту на шляху до своєї мрії не зупинила відсутність професійної апаратури. Крім того, не можна не акцентувати увагу на одній цікавій деталі. Як бачимо, на цій світлині у Алєксеєва довге волосся. Вочевидь, він ще з юності не хотів  носити коротку зачіску.

Ніби знав, що буде співаком: ALEKSEEV замлував ексклюзивним кадром з дитинства (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Alekseev приголомшив Мережу українською версією хіта "Как ты там". Вийшло нічим не гірше оригінальної версії.