Скандал Горбунова нічому не навчив? Олена Кравець отримала на власний проєкт 27 млн гривень із держбюджету

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня  зірка "Кварталу 95" Олена Кравець потрапила в серйозний скандал. Українська телеведуча отримала з держбюджету понад 27 млн грн на створення авторського шоу, що серйозно розлютило користувачів соцмереж. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Згідно з інформацією з тендера на Prozorro , стало відомо, що на зйомки шоу "Тихий вечір" на телеканалі "Дім" з держбюджету було виділено величезну суму грошей. Спочатку планувалося, що з бюджету виділять понад 32 млн гривень, але вже 28 листопада сторони погодили скорочення бюджету до 27,5 млн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама Олена Кравець поки що не коментує те, що її проєкт отримав фінансове забезпечення. Однак користувачі Мережі вже завалили ведучу гнівними коментарями.

Під її публікаціями в соцмережах у коментарях почалася справжня дискусія. Деякі користувачі порівняли цю ситуацію зі скандалом навколо фінансування нового серіалу Горбунова "СМТ Інгулець", а інші - дорікнули Олені Кравець у неактуальності її шоу в період повномасштабної війни. Коментатори зазначають, що 27 мільйонів, виділені для зйомок телешоу, краще витратити на забезпечення армії.

  • Олено, у ЗМІ пишуть, що ви з держбюджету отримали або отримаєте 27 млн грн на ваші шоу з держбюджету. Це правда? Нам потрібні відповіді. Якщо це правда, то нам не потрібні ваші шоу, нам потрібні наші живі хлопці;

  • Як же вам не соромно брати гроші з держбюджету? У вас совість є? Ну зрозуміло що ні ваш чоловік, ні ваші дружки не на фронті, але це такий кошмар. Замість дронів другосортне шоу;

  • Олено, можливо б Ви краще кошти, виділені на Ваш проєкт, перенаправити на потреби військових? Це є пріоритетом зараз;

  • Вам справді виділили 27 млн грн із державного бюджету? Чи не вважаєте, що потрібно вкладати свої кошти в проєкти, так як і робить будь-який українець, коли хоче щось створити чи відкрити власний бізнес?

— пишуть у Мережі.

Скандал Горбунова нічому не навчив? Олена Кравець отримала на власний проєкт 27 млн гривень із держбюджету - фото №1
Скандал Горбунова нічому не навчив? Олена Кравець отримала на власний проєкт 27 млн гривень із держбюджету - фото №2
Скандал Горбунова нічому не навчив? Олена Кравець отримала на власний проєкт 27 млн гривень із держбюджету - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Олена Кравець зізналася про хворобу, з якою бореться кілька років. З 2018 року вона знає про свій діагноз, і періодично проблема давала про себе знати. Однак після початку повномасштабної війни в Олени  загострилася нова фаза хвороби .