З величезними вилицями та кучерями: у знаменитому музеї мадам Тюссо буде воскова фігура Тімоті Шаламе - нового Віллі Вонки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

У всесвітньовідомому Музеї мадам Тюссо, що розташований в Лондоні, з'явиться воскова фігура актора Тімоті Шаламе . Створити її вирішили напередодні виходу у прокат фільму "Вонка" із ним у головній ролі.

Як повідомляє Daily Mail , воскова фігура 27-річного  актора, що зіграв ексцентричного шоколатьє в новій стрічці, приєднається до зіркової лінійки музею вже навесні 2024 року. Однак зараз шанувальникам Шаламе доступні перші фото його прототипу із воску.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо, воскова фігура має надзвичайно виточені риси обличчя, скопійовані з фотографій Тімоті Шаламе, а також його шикарні кучері.

З величезними вилицями та кучерями: у знаменитому музеї мадам Тюссо буде воскова фігура Тімоті Шаламе - нового Віллі Вонки (ФОТО) - фото №1
Фото: Daily Mail

Джо Кінсі, керівник студії Музею мадам Тюссо в Лондоні, сказала:

Тімоті Шаламе — це новий тип голлівудської головної ролі, і ми тісно співпрацюємо з ним над кожною деталлю його майбутньої фігури.

З величезними вилицями та кучерями: у знаменитому музеї мадам Тюссо буде воскова фігура Тімоті Шаламе - нового Віллі Вонки (ФОТО) - фото №2
Фото: Daily Mail
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз команда музею переглядає його модний каталог, щоб вибрати найкраще вбрання. Також багато часу скульптори збираються присвятити тому, щоб зробити фірмові вилиці Шаламе ще виразнішими.

Нагадаємо, що прем'єра фільму "Вонка" відбулася 28 листопада у Лондоні. У прокат у Великій Британії стрічка вийшла 8 грудня, а 15 грудня планується її запуск у США. Українці зможуть насолодитися грою суперстар на день раніше - 14 грудня.

Раніше ми показували стильний образ Тімоті Шаламе на прем’єрі фільму "Вонка" у Лондоні. Актор зробив свій дизайнерський лук дуже молодіжним, відмовившись від сорочки та краватки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головне фото: instagram.com/tchalamet/