5 фактів про Брітні Спірс: чому артистка зловживає кофеїном та влаштовує "дикі танці"?

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна 42-річна американська співачка, справжня поп-ікона початку 2000-х Брітні Спірс вже більше 20 років тримається в обоймі передових артисток світу. За часи своєї кар'єри Брітні  потрапляла у багато різних скандалів.

Нині ж Спірс не здає і як тільки може підігріває інтерес до себе. Отож, до вашої уваги, з посиланням на видання  OBOZ.UA, представляємо п'ятірку цікавих фактів про Брітні, якій 2 грудня виповнилося 42 роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Для чого знімає відео з незрозумілими танцями

Останній рік Спірс доволі часто розповсюджує на своїй офіційній сторінці в Instagram незрозумілі ролики. На них вона часто, у напівоголеному вигляді танцює. Варто зауважити, що ці танці, м'яко кажучи, далекі від ідеалу.

Зазначимо, що причиною систематичного публікування таких роликів є хвороба Брітні, яку їй діагностували у 2019 році. Отож, як відомо, у Спірс виявили невиліковане пошкодження нерва на правій стороні тіла. Про це повідомляло видання Rolling Stone. Суть цього недугу полягає в тому, що у хворого виникає потреба у постійному русі.

Сама ж артистка пізніше говорила, що коли вона танцює, то не відчуває болю. Варто відмітити, що провокативні ролики селебритіс викликали у багатьох різну реакцію. Віддані фанати зірки щиро співчували їй, інші ж засуджували та насміхалися.

2. У чому причина нашумілого скандалу у ресторані Лос-Анджелеса

Нагадаємо, що на початку цього року, 42-річна Брітні Спірс влаштувала справжній розгін у одному із закладів Лос-Анджелеса. Тоді артистку розлютило, що інші відвідувачі ресторану надмірно концентрували увагу на ній. Це викликало у Спірс неабиякий стрес. Співачка почала кричати а її тодішній коханий Сем Асгарі покинув ресторан та залишив її саму. Пізніше у ЗМІ почали говорити про те,  що у виконавиці "маніакальний розлад". Жодного підтвердження таким вирокам не знайшлося. Тренер з позитивної психології та соматичний терапевт Керолайн Строусон припустив, що виконавиця, нарешті відновилася після стресу та скандалів.

Багато хто з нас не усвідомлює, що травма зберігається в тілі, чекаючи, як бомба уповільненої дії, щоб вибухнути в той момент, коли щось спонукає вас.

- підсумував фахівець.

П'ять фактів про Брітні Спірс: чому артистка надмірно вживає кофеїн та як справляється з ізолюванням від людей - фото №1

3. Чому постійно демонструє оголене тіло

Майже кожне відео 42-річної поп-діви є певною мірою відвертим, а подекуди навіть і гарячим. Вона постійно демонструє свої форми, аби показати, що ще нівроку. Для Брітні, очевидно, це прояв свободи, надто після скасування опікунства з боку її батька. Свої ролики артистка коментує наступним чином:

Я хочу, щоб ви зрозуміли мої думки про оголення. Це тому, що я прийшла у цей світ голою. Я хочу бачити себе такою, як народилася. Бажання побачити себе у чистому вигляді свідчить про те, що біль, сльози і важкий тягар – не те, ким я є. Я – жінка. Гарна, чуттєва, якій потрібно це. Ні, я не збираюся зніматися топлес до кінця життя. Це набридне. Але це дуже допомагає, коли тобі потрібно бути просвітленою,

–  написала  вона в одному з дописів, який згодом видалила.

4. Чому зловживає кофеїном та для чого не спить по три дні

Однією із шкідливих звичок Спірс також є те, що вона надто часто тішить себе енергетичними напоями (кавою, Red Bull, Celsius). Їхня основна властивість полягає в тому, що вони не дають заснути доволі тривалий час. Вочевидь, Брітні п'є енергетики через, те що боїться, що її знову помістять під опіку. Про це  повідомляє  TMZ.

5. Яким чином на неї впливає ізолювання від людей

У стрічці  TMZ Investigates: Britney Spears: The Prince of Freedom повідомлялося про те, що знаменитість доволі часто ізолює себе від інших, не зважаючи на те, що не знаходиться під опікою. Звідси і пояснення про те, де Брітні бере настільки багато часу, щоб вести власний Instagram.

П'ять фактів про Брітні Спірс: чому артистка надмірно вживає кофеїн та як справляється з ізолюванням від людей - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як батько Брітні Спірс лишився без ноги. Чоловік втратив ногу внаслідок інфекції.